Снимка: Reuters
fallback

Владимир Путин и Доналд Тръмп намериха общи неща сред противоречията и различията, обобщава "Росийская газета" резултатите от вчерашната среща между държавните глави на Русия и на САЩ в Хелзинки.

Oще по темата

Путин нарече преговорите с Тръмп първа стъпка към "разчистване на терена" в отношенията между Русия и САЩ. А Тръмп заяви, че двустранните отношения никога не са били по-лоши, но ситуацията след срещата вече е друга.

Двамата лидери договориха формирането на работна група по икономическото сътрудничество и се разбраха да продължат започнатите дискусии, посочва московският официоз, пише БТА.

Руско-американските отношения имат големи перспективи след "историческата среща на силни лидери" в Хелзинки, но и недоброжелатели, заявява в коментар за вестника германският политолог Александър Рар.

Ако всичко зависи от добрата воля на Путин и Тръмп, в двустранните връзки ще се отвори нова глава, но може да последват и провокации, целящи да осуетят разведряването, предупреждава той.

Експертът изрежда ред възможни пречки по пътя към подобряване на отношенията - "съпротива от страна на американския елит, бюрокрацията, част от бизнесмените, либералния печат, които ще се противопоставят на Тръмп (. . .), използвайки всякакви методи, за да не допуснат затопляне между Москва и Вашингтон".

Част от европейския елит също не желае разведряване - тези хора се опасяват, че за Тръмп отношенията с Русия ще бъдат по-важни, отколкото с НАТО. И са твърде разтревожени от факта, че двамата президенти обсъдиха енергийни въпроси, добавя аналитикът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

stop confrontation

преди 5 години

Иначе наркомани манипулиращи медиите внушават на Тръмп, че е станал президент благодарени на Путин..Както е снимано и записано FBI чрез черни импланти помогна на Тръмп да стане президент.По време на изборите обсебени през черни импланти от FBI искаха арест на кандидата Хилъри Клинтон няколко пъти за полzване на лични e mail..черен дълъг имплант е снiman в тялото на James Comey пред Конгреса

31

Иванов геолог

преди 5 години

Ето декодировка от снимката:на снимката с спец наркотици вкл в лекарства ме насъскват срещу жестоки врагове подава пострадалия от психизиране Доналд Тръмп..Този Путин ни е НАЙ ВАЖНИЯ СЪЮЗНИК срещу жестоки врагове наближили Слънцето подава пак невербално Тръмп.напомням ,че името РЪШЪ не е Русия /.РЪШЪ е име на тежко увреден участък западно от Виница Украйна..ИМА психоза срещу РЪШЪ а не срещу МОСКВА>Медиините наркомани манипулиращи световното мнение са неадекватни.

30

Анонимен

преди 5 години

34, Путин каза, че са присвоени от Ермитаж Кепитал, като не са платили данъци нито в Русия, нито в сешеато и част от тях с помощта на пиндостанските специални служби са подарили за избирателната кампания на Килъриту.

fallback