Снимка: eg.ru
fallback

Алина Кабаева се появи на детски фестивал за спортна гимнастика, но който е патрон, в бяла рокля с разголени рамене и бродирани червени цветя, и сюрпризира публиката с патриотичния си тоалет.

Върху роклята на руската гимнастичка, спрягана за тайната жена на президента Владимир Путин, се виждаше двуглавият орел - държавният символ на страната.

Публичният патриотизъм на Кабаева обаче предизвика вълна от недоволство в социалните мрежи, където се пояивха гневни коментари, че вместо да парадира в грандиозни проекти, би могла да се погрижи за обикновените граждани.

Фестивалът "Алина" е едно от най-мащабните събития в света на художествената гимнастика. От 2009 година събитието се провежда ежегодно под патронажа на благотворителния фонд "Алина Кабаева", обединяващо стотици млади спортисти от Русия и други страни, съобщава Bulgaria On Air.

Не спират и коментарите, че именно Кабаева е тайната първа дама на Русия. Повече от 12 години вървят слухове за интимните отношения между нея и президента Путин. Говори се, че двамата имат и деца – твърдения, които държавният глава винаги е отхвърлял.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

Анонимен

преди 5 години

Абе, колко точно ци.га.нски про.сти.ту.тки беше пребил до смърт Слави Трифонов, че вече не помня?:))) Минуси ше ми слага, не.до.е.бан са.дист.

53

Анонимен

преди 5 години

Първо - цитатът е: "мечки непрани", не "вълци миризливи". Второ - класикът е Елин Пелин и визираната красавица също е българка. Трето - ако твоята жена е миризлив вълк, това си е лично твой проблем. Четвърто - съществува програмата "фотошоп", така че не е много сигурно колко точно е красива Кабаева. Пето - колкото и да е красива, тоя герб на гърдите й стои кати кръста върху силиконовите ц.и.ц.и на фолкпевица. И шесто - да, мъжете-са.дисти обикновено са в двойка с жена- к.у.ва, примери много.

52

Ира

преди 5 години

Абе, хора, вие в ред ли сте? Както е казал един велик български класик, 'Какви жени имат хората! А наште, вълци миризливи!' Край на цитата. Та видяхте една хубава жена и заръмжахте.

fallback