Снимка: Reuters, архив
fallback

Съветът за сигурност на ООН ще се събере днес на ново извънредно заседание, поискано от Русия за обсъждане на заплахата за международния мир от евентуални въздушни удари на САЩ и съюзниците им срещу Сирия, съобщи БТА като се позова на Асошиейтед прес.

Oще по темата

Във фокуса на разговорите ще е обсъждането на заплахата от евентуални въздушни удари на Съединените щати и съюзниците им.

Доналд Тръмп обяви, че ще вземе решение съвсем скоро. След като в сряда заплаши Русия, че ракетите са готови за изстрелване, ден по-късно американският президент уточни, че никога не е казвал кога ще бъде атаката срещу Сирия.

Русия е поискала генералният секретар на ООН Антониу Гутериш да даде информация пред Съвета, но за днес не е предвидено Гутериш да информира Съвета и не е ясно кой би могъл да го стори, отбелязва АП.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

лоша вест

преди 6 години

Много лоша вест ще има за краварите от Сирия. Лошо е, че и тъпите франсетата ще го отнесат. Това не е Кадафи!

42

Анонимен

преди 6 години

Арабите трябва да знаятче прогресивните хора отцелия свят ги подкрепятв борбата срещу американскияимпериализъм .

41

Анонимен

преди 6 години

Гркият деди Тръмп. То не биха щипани женички, порноактриси, сега и извънбрачна дъщеря му измислиха. Да ама не, уж информацията била купена за да не се разпространява. А защо се разпространява, че е купена.Голямо изнудване пада, че да почне войната с Русия. Баби Клинтън в предизборната си кампания е обещавала:"Твърде много голяма територия за един народ, твърде много ресурси за един народ! Русия трябва да се свие в европейската са част, а останалата да вземен НИЕ САЩ, Япония, Китай, Монголия...

fallback