Снимка: Reuters
fallback

Според британското разузнаване веществото, с което е бил отровен Скрипал, е произведено в руска военна база
в Саратовска област, пише в. "Таймс"

Британското разузнаване твърди, че веществото, с което е бил отровен бившият руски шпионин Сергей Скрипал, е произведено в руската военна научно-изследователска база в град Шихани, Саратовска област, пише днес в. "Таймс", цитиран от ТАСС.

Oще по темата

Британският ежедневник отбелязва, че представители на британските служби за информирали за този извод съюзниците на страната, пише БТА.

Целта на специалното заседание е било да бъдат убедени световните лидери, че Русия е отговорна за отравянето на Скрипал и че химическото вещество "Новичок" е било произведено в базата Шихани, в югозападната Саратовска област.

Във вторник британската военна лаборатория в Портън Даун обяви своите заключения, че при атаката е бил използван "Новичок" или подобно вещество, но че не е успяла да установи неговия източник.
Лондон обвини за нападението Москва, която отрече.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

127

Анонимен

преди 6 години

Това не е новина.(естествено, че няма да е в с. "Певците")

126

Анонимен

преди 6 години

Защо заглавието е оформено като изразяване на факт, след като не е доказано твърдението? Тези похвати не са сериозна журналистика.

125

ЕЙБРАМС

преди 6 години

СКРИПАЛ И ДЪЩЕРЯ МУ ОЖИВЯХА И ЩЕ ГОВОРЯТ...!!!АУУУУУУУУУ..АМИ СЕГА...??!!РУСИЯ СПЕШНО ИСКА РАЗГОВОРИ С ЛОНДОН , ЗА ДА ЗАМАЖЕ ........

fallback