fallback

Москва отново демонстрира военна сила. Русия тества тежката междуконтинентална балистична ракета "Сармат", съобщи Bulgaria ON AIR.

23-секундното видео, публикувано от руското министерство на отбраната, показва изстрелването на ракетата от космодрума на "Плесецк".

Това е вторият тест на ракетата в рамките на 3 месеца. В началото на март руският президент Владимир Путин се похвали пред Федералното събрание, че Москва е разработила нови видове оръжие, които нямат аналог в света.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

299

Боби

преди 6 години

До Анонимен 340Ано ЕкспертеПлоското сопло намалява частично ИЧ сигнатура на самолетаНО ЗА ДА СЕ ПОСТИГНЕ ТОВА ЦИЛИНДРИЧНИЯ ПОТОК ГЗОВЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ В ПЛОСЪК - ТОВА Е СЪПРОВОДЕНО С ГАЗОДИНАМИЧНИ ЗАГУБИ - ИЛИ ПОСТОЯННА ЗАГУБА НА МОЩНОСТ В ДВИГАТЕЛЯЕлипсовидно сопло без проблем се прави. Но реално няма технически преимущества пред класическото

298

Боби

преди 6 години

До Анонимен 340Още един ПИСАТЕЛРС-21 Сармат или САТАНА 2 е по-лека от Р-36М Воевода или САТАНА, По-далекобойна, по-висока скорост развива и може да носи наличните БЧ както и перспективни - хиперзвукови глайдериСу-27 семействотоСу-27 си е и дори след модернизацията си остава само самолет за въздушен бойСу-30 започва като полярен прехващач за замяна на МиГ-31 но мутира до многоцелеви ударен носещ дори ядрени ракети БрамосСу-34 е БОМБАРДИРОВАЧСу-35 вече е многоцелевия самолет по идея

297

Жекооов!

преди 6 години

Мноу си ***,майна - тоя,дето ще натиска БУТОНА пет копейки не дава за разни Върхушки на запад,щото Той е Върхът на Изток,запомни това!

fallback