Снимка: Reuters
fallback

Състоянието на дъщерята на бившия полковник от ГРУ Сергей Скрипал - Юлия, " се подобрява бързо", заявиха от болницата, където бе настанена тя след натравянето, предава АФП и "Фокус".

Oще по темата

Състоянието на Юлия Скрипал "се подобрява бързо и тя вече не е в критично състояние", съобщават от болница Салисбъри, като добавиха, че баща й продължава да е в критично, но стабилно състояние.

Бившият руски двоен агент Сергей Скрипал и дъщеря му бяха отровени с нервнопаралитично вещество във Великобритания.

Британското правителство обвини Русия за атаката с бойно отровно вещество срещу бившия агент на руското Главно разузнавателно управление, издал имената на много руски агенти във Великобритания. Москва отрича обвиненията, довели до незапомнена дипломатическа криза между Русия и западния свят.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Щирлиц

преди 6 години

Сега остава и Бин Ладен да възкресите бързо,иначе е някак скучновато.

48

Анонимен

преди 6 години

Тя нали беше излязла в социалните мрежи и сега няма как да крият, че е много зле.

47

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха-ха, бяха почти умряли, шанса да се възстановят нулев, отровата без антидот, и хоп, щерката се подобрява. Как става това? И да не се окаже, че изведнъж е оздравяла, ще даде пресконференции, как агенти от КГБ са я дебнали в ресторанта, удома и къде ли не, отровили но вярата й в Английската демокрация и дала дили за живот. Тереза Мей е една изкуфяла лелка, която вместо да вземе мерки срещу ислямизацията, решила да бори Русия. Острова потъва в гей скандали, педофилия, проблеми с Брекзита.

fallback