Снимка: Reuters
fallback

37 души стигна броят на жертвите след пожара, избухнал вчера в търговски център в сибирския град Кемерово.

Ранени са 42 души, а съдбата на 69, 40 от които деца, е неизвестна, съобщи ТАСС, цитирана от БТА.

Oще по темата

В търговския център, в който има кина, ресторанти и магазини, са евакуирани стотина души.

В социалните мрежи се появиха видеоклипове, на които се вижда как посетители на търговския център скачат от прозорците с надеждата да се спасят от пламъците, съобщи bTV.

Според първите данни на разследването огънят е тръгнал на четвъртия етаж, след което бързо се е разпространил. Там се намирали кино салоните и властите се опасяват, че броят на загиналите може да се увеличи.

Съобщава се, че в два от киносалоните покривът се е срутил.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

лешоядите празнуват

преди 6 години

празник за третополовите, атлантиците, арабо и американофилите..

19

Анонимен

преди 6 години

Господи, колко сте безсърдечни!!!! Даже от такава човешка трагедия правите политика, злорадствате и злобеете!!! Честно, вече въобще не ми е жал за България........не може да отглеждаш такова БЕЗСЪРДЕЧНО поколение и да мислиш, че имаш бъдеще!!! Всъщност, НИКАКВО ТАКОВА БЪДЕЩЕ НЯМА цялата загниваща еуропка..........И слава Богу, ще дойде нещо по-свястно!!!

18

segv

преди 6 години

Тотална трагедия, за съжаление с много невинни загинали!! Кой е виновен?!? Виновния е ясен-президентчето милиардер и неговите велможи милиардерчета!Заради тоталното безхаберие на всички властимащи към всичко и всеки в Раша!Линейките УАЗ бяха много покъртителни-от 1975 а година!? Пожарните също бяха от тези години....а Путин има лично богатство над 100 млрд. долара?!? С парите окрадени от него и хората около него-поне да бяха купили няколко съвременни линейки!Докато Путин е на власт,Раша ще умира

fallback