Снимка: Getty Images/ Guliver

Британският комик Ръсел Бранд, който ще се ожени за певицата Katy Perry разкрива, че дамата на сърцето му го е спечелила, като го е халосала с бутилка в главата.

„Може би си мислите, че е било любов от пръв поглед, но истината е, че се влюбих в нея в момента, в който ме удари с онази бутилка“, признава той.

Романтично-болезнената завръзка се случила миналата година, когато двойката репетирала за видеонаградите на  MTV и Кати се е опитала да привлече вниманието на тогава прясното си гадже по необичайния начин – с удар.

Още по темата

„Дрън. Ох! Бутилката ме удари в десетката и въпреки че беше пластмасова, беше наполовина пълна или празна – както си изберете. Но болеше! Тя ми каза: „Хей, Бранд! Хайде да почваме!“. А аз си помислих, че мозъкът ми нещо не работи както трябва, вероятно заради удара. Освен това стомахът ми се сви и усетих пеперуди.

Пошегувахме се малко, а тя, за да се извини, ми подари някаква гривна с думите: „Да ти напомня за мен“. Погледнах я и й казах: Нямам нужда от нищо да ми напомня за теб. Така се влюбих“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase