Снимка: БГНЕС
fallback

Джордж Клуни призна, че се страхува от оръжия, въпреки че често ги използва във филмите си.

„Пистолети, пушки – има нещо плашещо в тях, въпреки че съм израснал с тях в Кентъки и ги използвам в много от филмите си. Научих се как да боравя с оръжия, но все още ме е страх“, признава 49-годишният актьор.

Звездата разкрива още, че не се притеснява от факта, че остарява или че ще изгуби красивия си външен вид, защото смята, че с напредването на годините му предлагат по-разнообразни роли в киното.

„Приветствам остаряването. В противен случай досега щях да съм си боядисал косата“, подчерта той в интервю за „Зюддойче Цайтунг“.

„Разбира се, вече не ми предлагат ролята на романтичен герой толкова често, но на моята възраст играя все повече различни характери“, обяснява актьорът. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

любвеовилна

преди 13 години

Голям пич ! Е, гаси хубавия мъж.

31

Екс

преди 13 години

На младини човек трябва да има предвид, че и той ще стане стар, а на старини да помни, че и той е бил млад!

30

Анонимен

преди 13 години

Не го дъвчете повече в мрежата , ето какво е мнението му за:Джордж Клуни - твърдо против социалните мрежиДжорд Клуни се изказа доста крайно по темата. Той каза, че би си направил преглед на простата на живо по телевизията при гей-специалист, който има много студени ръце, отколкото да се регистрира във "Facebook" или "Twitter".

fallback