Снимка: БГНЕС

Капризите на Марая Кери нямат край. Затова пък съвсем скоро стана ясно, че американската знаменитост се учудва, че хората не разбират нейните "нужди".

Кери е сигурна, че трябва двама асистенти да й помагат да слезе от канапето, да има цял отбор, който да следи телевизионната камера да е насочена под най-добрия ъгъл, или специален екип да се грижи за двете й кученца, пише БГНЕС.

Това призна самата звезда, която беше гост на сутрешно токшоу на британската телевизия и доказа по безапелационен начин защо хората я смятат за разглезена звезда.

"Тя беше много приятна, но многобройният й екип беше смешен", възкликна водещата на предаването Кейт Гарауей.

Всъщност изненаданата била самата певица, защото смятала за редно всяко от двете й кученца да има свой асистент.

"Аз имах свой екип и кученцата ми – също. Защо да нямат? Това беше важно участие и антуражът ми си имаше свой екип – стилистът имаше свой асистент, освен охранителите имаше специален екип за сигурност", обяснила тя. А водещата разказва по-късно:

"Антуражът на певицата беше по-голям от телевизионния екип.

Двама души й помагаха да слезе от канапето, за да не се сцепи роклята й, друг стоеше зад гърба й, за да я пази да не падне, а още няколко души бяха зад камерата, за да са сигурни, че ще бъде фокусирана към по-приятната й страна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase