Снимката, изпратена от пресслужбата на правителството вчера, озаглавена1805PMQatar. Снимка: МС

Общ преглед

Вероятно вчера е бил един добър ден за българската енергетика. Поне според това, което излезе като информация от правителствената информационна служба по време на посещението на премиера Бойко Борисов в Катар. От него става ясно, че емирството проявява интерес за инвестиции и финансиране в 7-ми блок на АЕЦ "Козлодуй".

Интересът е бил заявен по време на срещата на министър-председателя Бойко Борисов с Негово Превъзходителство баща-шейх на Катар Хамад бин Халифа Ал Тани.

Всичко дотук звучи добре, но незнайно защо от пресслужбата на Министерския съвет решиха да онагледят срещата между двамата и да изпратят до медиите стара снимки на българския премиер и шейха на Катар. От март 2012 година.

Както може и сами да се убедите, на нея Бойко Борисов е със същия костюм, със същата вратовръзка и... същия разкрач на краката. Разбира се, има и една малка разлика – от фотото е изрязан тогавашният вицепремиер Цветан Цветанов, който също присъства в компанията на премиера и шейх Хамад бин Халифа Ал Тани.

Е, екипът на Dnes.bg не се съмнява, че премиерът ни е запазил своя добър външен вид от преди 3 години, но все пак не е нужно от МС да ни претоплят стара манджа. Или поне ако изпращат стари кадри, това може да бъде споменато някъде между редовете. В крайна сметка пресслужбата на правителството е институция, от която подадената информация е официална и не подлежи на съмнение.

А така поднесена в нашите мисли се прокрадва и въпросът: Срещал ли се е изобщо Бойко Борисов с Хамад бин Халифа Ал Тани?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар