Лена и Юлия от "Тату" също гневят руските моралисти. Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Грехът на Содом стана норма в Русия, бие тревога известната руска психоложка Вика Дружинина в "Експрес газета".

"Западните ценности разрушават Русия", категорична е Дружинина.

"Какво става с нашата младеж? Защо за толкова кратък исторически период рухнаха нравствените устои, с които винаги се е отличавала Русия? Всичко това е заради отсъствието на идеология, за която властите в последните 20 години забравиха да помислят", пише психоложката.

Дружинина изтъква, че дори при цялата си одиозност комунистическите младежки организации навремето са проповядвали нравствена чистота и от ранно детство формирали в човека матрица на съвестта. 

"Известен факт е, че когато германците окупирали съветските територии, били поразени от факта, че практически 100% от неомъжените рускини са девственици. И подобно състояние се приемало за норма", твърди психоложката.

А в днешни дни руската младеж била "готова на всичко, в това число и продажба на собственото тяло, за да получи материални блага". 

Според Дружинина рухването на нравствените устои било най-вече заради следването на западните ценности в руското общество.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

326

Стареца

преди 12 години

Как германците по време на войната са установили 100% девственици не ми е ясно. После да не се сърдят, че в Берлин руснаците им го връщат. По-хубави от рускинете са само западно украйнките.

325

Анонимен

преди 13 години

хаха хазащо пък запада да е виновен за това ,че рускините се раждат *** ?

324

Илия

преди 13 години

В България две неща са безгранични: простотията и свързаната с нея безкрайна обич към СССР/Русия. И това е така, защото държава като България, населена с безлични хора няма как да идентифицира себе си с успех, напредък и демокрация, а само с мужици, алкохолици, убийци, *** и ***. Само да кажа, че интелигентните хора на Русия живеят зад граница. За тях Русия е прото едно мрачно минало. Само българите я харесват и останалите в Русия ***.

fallback