Преди дни на 1100 кв. м площ врати отвори чисто новият клуб в кв. Младост 1, на ул. Йерусалим 1 (сградата на лаборатория Ситилаб). Клубът разполага с обширна фитнес зона, а брандът отново залага на първокласно оборудване от Technogym. С голям капацитет е залата за групови занимания, както и функционалната зона във фитнеса, които предстои да радват феновете на тренировките в групи, развиващи сила, баланс, ловкост и гъвкавост.

Възможността за релакс в сауната на фитнеса със сигурност е още един голям плюс, както и факта, че ползването й е включено в абонаментата карта или като част от посещението с Multisport карта. Паркирането в района също не е предизвикателство, тъй като пред клуба има голяма площ за свободно паркиране.

Първите закупени абонаментни карти идват с полезни и интересни подаръци, повече за които можете да видите тук.

Малко по-рано към веригата се присъедини и бившият фитнес “Оазис” в кв. Лозенец - ул. Златовръх 44. Познатата локация с ново име и изцяло обновен облик посреща своите отдавнашни клиенти, както и нови фитнес ентусиасти от сърцето на града.

Различните зони за тренировки с Technogym уреди позволяват да се насладите на пълноценна тренировка за цяло тяло или просто да тонизирате организма с бягане в кардио зоната.   

“За нас е важно да правим качествената фитнес услуга, която предлагаме, достъпна за повече хора в града. С навлизането в квартали, в които не сме присъствали до момента, вече сме по-близо до домовете и работните места на хиляди активни хора, които изпитват нужда да се грижат за здравето на тялото и ума си.” - коментира Цветелина Трендафилова, изпълнителен директор на Next Level Fitness.

Всеки от по настоящем 14-те клуба на веригата работи с Multisport и Multisport Kids карти.