С настъпването на лятото с удоволствие казваме „чао“ на затворените обувки. Заедно с късите ръкави и късите поли и панталони идва и страстта към по-изрязаните обувки, които да допълнят летния ни аутфит. Но какво ще е модерно това лято? Отговорът ще намерите в магазини ССС, където вече е налична колекцията Summer Edit - възхитително разнообразие от модели обувки и аксесоари на марките DeeZee, Jenny Fairy и Nine West New York!

Колекцията на DeeZee е идеалният избор за жени, които обичат максималистичен и екстравагантен стил. Чехлите в класическо бяло и черно, са идеалното допълнение както към флорални и изчистени рокли, така и към къси панталони или класически дънки.

Особено внимание заслужават сандалите на платформа с тънки каишки в сребристо и златно. Тези модели не само оптически издължават крака, но и обещават невероятен комфорт. DeeZee очароват с тяхната лекота, цветове и оригинален дизайн подходящ за всяко момиче!

Колекцията на DeeZee предлага и интересни аксесоари. Бялата раница е задължителна за пътувания, черна чанта с верижка ще добави шик към много тоалети, а бежовата чанта тип шопър е идеална за тези, които се нуждаят от място - тя ще побере всичко, от което се нуждаете ежедневно. Почитателките на минимализма и универсалните решения, ще намерят разнообразие от малки чанти в нюанси на бежово, бяло, черно и нюанс пудра.

Jenny Fairy се фокусира върху комфорта и небрежния шик. Раираните еспадрили с елегантна катарама са леки и удобни, перфектни и за най-горещите дни. Колекцията включва и стилни чехли: моделите с очарователна панделка ще добавят закачлив щрих към ежедневните тоалети, докато разнообразните цветни модели без допълнителни декорации ще се съчетаят перфектно с почти всяко облекло. Jenny Fairy доказва, че модата може да върви ръка за ръка с комфорта, създавайки колекция, която отговаря на нуждите на любителите на небрежния стил.

Чантите Jenny Fairy са комбинация от практичност и стил. Моделът с капитонирана розова верижка е перфектният избор за вечер. Бялата шопър чанта е идеална за града, предлагайки обем и шик в едно. За ваканционни пътувания няма по-добър избор от плажната версия на шопър чантата, която съчетава функционалност с безгрижен летен стил.

Хитът на лятото ще бъдат лъскавите чехли с каишки и сандали на нисък ток на Nine West New York.Тези модели ще ви позволят да бъдете модерни на всяко лятно парти, разходка или плаж.

Jenny Fairy, DeeZee или може би Nine West New York - объркани сте коя марка да  изберете? Ще започнем с лошата  новина и тя е, че сигурно  ще искате да си купите поне  два-три от моделите, които са  актуални. Добрата вест обаче  е, че изборът е огромен и  тази година има за всекиго  по нещо. А и от утре вече  можете да се възползвате от  лятната разпродажба в магазини  ССС, на www.ccc.eu или в мобилното приложение - стотици модели с отстъпки до -50%!

Колекция Summer Edit ви очаква в ССС.