Снимка: АI

Ако идеалният брак започва с много любов, то идеалната сватба започва с много въображение и красота. В София има съвсем ново място, което ще ви помогне да превърнете всичките си идеи за декорации в елегантно и романтично тържество.

Мястото е Химера88, адресът е в София

Само преди две седмици в жк „Дружба 2“ отвори врати физически магазин на един от най-големите онлайн складове за аксесоари и материали за украса на празнични събития – Химера88. Адресът е ул. „Делийска воденица“ 31, в сградата на Бачорски.

Тук има достатъчно място за паркиране, за да можете лесно да натоварите покупките си, а на входа ще ви посрещне елегантен водопад от цветя. Щом прекрачите прага, ще се озовете в царството на красотата – просторна зала, изпълнена с прелестни изкуствени цветя, декорации, панделки, балони и материали за създаване на празнично настроение.

Разгледайте всичко в Химера88, струва си, защото…

Огромно разнообразие от материали за украса, които можете да видите и докоснете

Няма значение дали подготвяте своята сватба или тържеството на клиенти. Няма значение дали имате конкретна идея или ви трябва вдъхновение. В Химера88 винаги има какво да ви докосне, да провокира въображението ви и да ви помогне да декорирате съвършената сватба.

В магазина можете да видите и да докоснете стотици видове изкуствени цветя, ленти и панделки за разкошното изобилие от свежест и красота на тържеството. Можете да откриете точните аксесоари, от които имате нужда: табели за маси, врати или коли; фигурки за подаръчета или украса; топери за сватбени торти; сватбени чаши и свещи; книги за пожелания; кошници и кутии; балони и арки.

Потопете се в изобилието от модерни материали за украса в класически или шикозни форми, в ярки или пастелни цветове. Споделете идеите си с консултантите, за да ви помогнат да ги осъществите, или почерпете вдъхновение за перфектната сватбена украса от красивите материали наоколо. Какъв ще е стилът, зависи изцяло от вас – тук има предложения както за най-минималистичните, така и за най-смелите и екстравагантни декорации. Качеството е повече от добро, а цените...

Специални цени на едро

Тъй като е склад за материали за декорация, Химера88 може да предложи изключително добри цени на едро за всички свои продукти, заедно с допълнителни отстъпки за големи поръчки. Това може да е вашето специално предимство пред клиентите ви или перфектен начин да спестите от бюджета за сватбата си.

Тук можете да разчитате на постоянни големи наличности, както и на консултация и помощ в търсенето на най-подходящите материали за украса на съвършената сватба.

Ако вече сте готови да творите сватбени вълшебства, Химера88 ще бъде тайната на вашата магия.