В днешния забързан свят, в който да си свързан с приятели, колеги и близки, е неизменна част от ежедневието, добавената стойност е все по-важна и ценна, затова бонуси и изненади за потребителите винаги са добре дошли.

До края на годината клиентите на А1 ще могат да се възползват от множество примамливи бонуси, които да допълнят и надградят настоящите им планове. Единственото, което те трябва да направят, е да заявят своите „Бонуси на MAX” от мобилното приложение Моят А1 или неговата уеб версия на А1.bg. Потребителите могат да заявят бонусите до края на месец март и да ги използват до края на 2024 година.

Какво по-хубаво от това да не се притеснявате дали няма да изразходвате мобилните си данни прекалено бързо този месец? Или пък да разполагате с богата библиотека от телевизионни канали и светкавична скорост на интернет на една ръка разстояние? Това са само част от бонусите, които А1 са подготвили за своите абонати.

Ако имате договор за мобилни услуги, то тогава можете да заявите неограничени MB на максимална скорост и неограничени национални минути. По този начин не само ще елиминирате притеснението дали не надвишавате минутите в плана си, но и ще можете да сърфирате в интернет без ограничения и забавяния. Без колебание може да правите всичко – от гледане на любим сериал до водене на видео разговори със семейство и приятели.

Тези, които използват фиксирани услуги, ще имат избор от достъп до 200+ ТВ канала и домашен интернет с до 300 Mbps скорост на сваляне.

С такъв разнообразен набор от телевизионни канали, всеки може да намери нещо според интересите и предпочитанията си. Независимо дали сте спортен запалянко, киноман или любител на риалити предавания, никога няма да ви липсват възможности за забавление и релакс пред телевизионния екран.

А пък със скорост на домашния интернет до 300 Mbps ще можете да се насладите на безпроблемно сърфиране и бързо изтегляне дори когато няколко устройства са свързани едновременно.

Но предложенията не спират до тук – за клиентите на телекома ще бъде наличен и ваучер за 50 лева отстъпка за закупуване на устройство в брой от A1.bg или от магазините на оператора.

Всеки клиент на А1 може сам да избере бонусите, които иска да активира, според броя услуги, които използва. Тоест, ако ползвате повече от една услуга на абонамент, то тогава ще може да се възползвате от повече от един бонус. Например, ако имате три услуги, които отговарят на условията на кампанията, ще може да активирате бонуси за всяка една от тях.