След коледните празници зрителите на А1 Видеотека ще могат да се насладят на богата селекция от филми в различни жанрове. Част от актуалните предложения са българската комедия „Голата истина за група Жигули“, приключенската анимация „Пес патрул: Супер филмът“ и криминалният екшън „Закрилникът 3“.

„Голата истина за група Жигули“ разказва лудата история на бивша музикална група, която след повече от 30 години отново се среща. Отдавна забравените музиканти трябва да загърбят неприятните случки от миналото, за да се качат на сцената за един последен път като банда. Причината групата да се събере е нейният лидер Фори (Михаил Билалов) и  нуждата му от пари, с които да изпрати дъщеря си да учи в музикална академия в Лондон. Но дали е възможно спомените от миналото да бъдат забравени или недоизказаните чувства ще изплуват наяве?

Хитовото заглавие успява да спечели сърцата на българската публика и се нарежда сред едни от най-гледаните родни филми за последните 30 години. Сюжетът и музиката навяват спомени за отминали времена и са способни да предизвикат приятни емоции у всеки любител на българското кино. Зрителите на А1 Видеотека могат да се насладят на филма неограничен брой пъти в рамките на 48 часа.

Когато вълшебен метеор се разбива в Адвенчър Сити, кученцата от Пес патрул получават могъщи сили и се превръщат в супергерои, а новото им име е екип Суперлапи. Всичко обаче се обърква, когато техният съперник Хъмдингър излиза от затвора и заедно с луд учен опитва да открадне необикновените им сили. Опашатите герои трябва да бъдат смели и заедно да преборят злото, а междувременно новите им суперсили ги изненадват. Приключенската анимация „Пес патрул: супер филмът“, създадена по известния сериал „Пес патрул“, е достъпна за потребителите на A1 Видеотека с българско аудио.

В „Закрилникът 3“ Дензъл Уошингтън влиза в ролята на правителствения убиец Робърт Маккал за едно последно приключение. Екшън филмът е последната част от известната трилогия и разказва за новия живот на Робърт, в който той загърбва ужасното си минало и заживява в Южна Италия. Но спокойните му дни не продължават дълго, тъй като открива, че новите му приятели са контролирани и тормозени от местни престъпни босове. Робърт ще се превърне в закрилник за последен път и ще се изправи срещу опасната мафия.

Видеотеката на A1 Xplore TV предлага на зрителите избор между редица сериали и филми от разнообразни жанрове. Ново филмово съдържание е достъпно всеки месец, а избраните заглавия могат да се наемат за 48 часа и да се гледат неограничен брой пъти. С помощта на изкуствения интелект зрителите на А1 Видеотека на Xplore TV могат да се насладят на предложения спрямо техните предпочитания.