До края на декември А1 предлага 32-инчовият KIVI 32H735QB с 5 години гаранция и в комплект с дистанционно с бутон за бърз достъп до Xplore TV. Смарт телевизорът може да бъде закупен в брой или на изплащане с план за фиксирана услуга от телекома.

KIVI 32H735QB е с 32-инчов DLED дисплей, честота на опресняване от 60Hz и IPS панел със съотношение на контраста 1500:1, което позволява на зрителите да се насладят на живи цветове и ясна картина. Стилният безрамков дизайн се вписва прекрасно във всеки интериор и осигурява несравнимо изживяване при гледане. Dolby Audio системата и автоматичният контрол на силата на звука създават комфортна звукова среда.

Смарт телевизорът е оборудван с операционна система AndroidTV 11 и осигурява достъп до хиляди приложения и услуги, като Amazon Prime, Disney+, както и Google Assistant и Chromecast. KIVI 32H735QB поддържа Wi-Fi 5 и Bluetooth 5.1 за бърза и стабилна връзка, а наличието на HDMI, USB и Ethernet (LAN) портове и CI-слотът отварят безброй възможности за свързване към всички устройства на потребителя.

До края на декември телевизорът се предлага от А1 с 5-годишна гаранция и в комплект с дистанционно управление с бърз бутон за Xplore TV. Потребителите могат да се сдобият с телевизора на цена от 279,98 лева в брой или 13,50 лева на месец на изплащане и план А1 ТВ 200 MAX. Планът идва с включен Netflix basic план без допълнително заплащане за целия срок на абонамента. В момента всички ТВ тарифи на телекомуникационния оператор се предлагат с 50% отстъпка от таксата за първите три месеца.