Наближаването на коледните празници носи на всички ни чувство за уют и добрина. Това е времето, в което всички искаме да бъдем заедно с любимите хора, да правим повече добри неща и да радваме всички около себе си. Освен традиционното подаряване на подаръци, има много неща, с които можем да си припомним защо Коледа е най-светлият празник и е най-доброто време да бъдем заедно. А ето и няколко малки неща, които можем да направим по време на празничния сезон и с които да покажем грижата и обичта към близките си.

Да украсим елхата заедно

Това е може би най-коледното преживяване за всички семейства по света. Украсяването на коледното дръвче носи уют и създава празнична атмосфера във всеки дом. Превръщането на мястото, на което живеете в коледна приказка повдига настроението, особено за децата, които с нетърпение ще чакат подаръците под елхата. Има толкова много възможности за декорация, с които може да се развихрите и да превърнете украсяването в приятна и забавна дейност за цялото семейство.

Да изпечем коледни сладки

Още едно предложение за коледно занимание, в което може да включите цялото семейство. Готвенето е дейност, която ни събира, а приготвянето и украсяването на коледни сладки създава усещането на топлина и ни кара да очакваме с нетърпение коледната вечер. Ако пък имате и деца, можете да направите преживяването още по-магично, като приготвите сладки и чаша мляко за Дядо Коледа, а защо не и заедно да напишете бележки за Добрия старец вечерта преди Коледа. Разбира се, трябва да се погрижите той да е опитал сладките ви и също да е оставил пожелание за послушните деца. Това ще направи празника още по-вълнуващ за малчуганите, които нетърпеливо чакат да видят подаръците си под елхата.

Да зарадваме някого с възможност да бъдем свързани, дори когато сме далече

Дори и да не можем да прекараме празниците с близките си, има начини да ги зарадваме и от далече. Лоялните клиенти на А1 ще могат да се възползват от подаръците в приложението Моят А1, част от кампанията „Свързва ни доброто“. През целия декември телекомът подарява на абонатите си неограничени мегабайти (за клиентите с мобилна услуга) и достъп до всички ТВ канали (за тези с фиксирана услуга).

Нужно е клиентът да има регистрация в Моят А1 или неговата уеб версия на А1.bg, за да „предаде нататък“ подаръка към свой близък от мрежата на А1, трябва само да напише желания телефонен номер в приложението, като следва стъпките за активиране, които ще види на началния екран. Клиентите с фиксирана услуга също могат да направят подаръка към свой близък – те трябва да напишат номера на услугата на потребителя, към когото искат да пренасочат бонуса.

Малките жестове винаги са добри, защото чрез тях показваме грижа към най-близките си. Особено по празниците да засвидетелстваме обичта си е важно, за да покажем на хората, които обичаме, че мислим за тях и да предадем коледния дух и настроение.