Човек и добре да живее, идва време за събрание на входа. И се започва: на съседа от последния етаж му тече от покрива, стълбището тъне в мрак, защото не е ясно колко съседи са нужни да сменят една крушка, докога някой ще ползва площадката за склад, автоматът на вратата пак не работи, в кого е ключът от ел. таблото, мазилката защо се лющи, как може пред другия вход да е ботаническа градина, а пред този - джунгла, ама моля ви се, хайде малко по-отговорно, въобще този вход някой чисти ли го? Гласове се надвикват, пръсти се размахват и вместо захар и брашно се разменят обвинения и оправдания. Но ето че трябва да се избере нов домоуправител и настава неловко мълчание. Един е много зает. Друг много пътува. Трети гледа деца. На четвърти просто не му се занимава. И тогава се появяваш ти. Професионалният домоуправител. Специалистът по междусъседски отношения. Човекът с капацитет, чиято мисия е да направи този вход едно по-добро място за живеене. Всъщност да си домоуправител е една колкото полезна и благородна, толкова и трудна професия. Защото, за да си гледаш работата добре, освен да бъдеш отдаден, е необходимо и да мислиш за сума ти неща – ремонти, разходи и какво ли още не. Хората са ти доверили сградата, парите и проблемите си, а ти на кого можеш да се довериш? На Пощенска банка, която има нещо за теб – пакет „Професионален домоуправител“.

Професията изисква професионални решения

Ако твоята работа е да управляваш етажна собственост, то тази на Пощенска банка е да ти предостави продукт, с който в този бизнес да се чувстваш като у дома си. Предлага ти практичен пакет от банкови услуги, който цели да отговори максимално на твоите нужди. Защото зад фасадата на тази професия се крие голяма отговорност – делегирани са ти не просто тухли, стъкло и бетон, но и определени средства, с които да оперираш прецизно, ефективно и прозрачно. Продуктовият пакет „Професионален домоуправител“ на Пощенска банка ти осигурява необходимите инструменти – разплащателна сметка в лева, бизнес дебитна карта (Mastercard Business или Visa Business) и интернет банкиране.

Банката на входа

Тъй като си педантичен и донякъде професионално изкривен, искаш да знаеш не просто повече, а всичко. Предимства, условия, какво ти дават и какво ти даваш в замяна. Затова по същество: сметката за професионален домоуправител в Пощенска банка няма такса за откриване, нито минимално салдо. Възползваш се от по-ниска месечна такса за обслужване, ако активираш всички продукти от пакета. Месечно, считано от датата на откриване на сметката, можеш да извършваш през услугата Интернет банкиране на Банката („е-Postbank“) до 200 безплатни левови междубанкови превода (през системите Бисера и Blink), Получаваш и до 10 безплатни  комунални плащания на календарен месец, за да движиш сметки, ремонти и всякакви други дейности на входа дори когато си в движение. Единственото условие, за да получиш всички тези удобства и да ползваш пакета е  да станеш бизнес клиент на банката и да упражняваш официално дейността „Професионален домоуправител“.

Изгради ли си вече представа? А сега само си направи сметката - открий пакет „Професионален домоуправител“ на Пощенска банка, защото това може да бъде входът ти към по-ползотворна работа. Затова заповядай в удобен финансов център на Банката или посети www.postbank.bg.