Новата платформа за онлайн търговия NEXT BASKET представя иновативна стратегия за подкрепа на своите Партньори. Чрез персонални онлайн консултации, налични през имейл, чат и директно по телефон, новите онлайн бизнеси имат възможност да получат отговори на техните въпроси веднага.

Точните отговори, когато има нужда от тях

NEXT BASKET се стреми да осигури на своите Партньори непрекъсната подкрепа, като предлага услугата Персонален консултант.

Екипът на NEXT BASKET е готов да съдейства по всякакви теми, касаещи управлението на онлайн бизнеса - било то технически въпроси, свързани с интеграции и функционалности, маркетингови стратегии, търговски съвети и още.

Потребителите на платформата могат да се свържат със своя личен съветник по най-удобния за тях начин - било то чрез имейл, чат, телефон, Viber или WhatsApp.

Подкрепа, насоки и ценни съвети при нужда

Екипът на NEXT BASKET е съставен от професионалисти в различни сфери: дигитален маркетинг, онлайн продажби, SEO оптимизация, уеб и графичен дизайн.

Всеки Партньор има достъп до широк спектър от знания в сферата на е-търговията. Освен при технически проблеми, съветниците са готови да предоставят експертни насоки и препоръки.

В зависимост от избрания пакет за партньорство в NEXT BASKET, включените безплатни консултации могат да варират от минимум 3 часа месечно до неограничено време за контакт с личния консултант.

Платформата вече стартира работа с първите си Партньори, като формата за контакт на уебсайта е налична за отговори на допълнителни въпроси.

NEXT BASKET – Успехът е добра идея.

NEXT BASKET е иновативен 360-градусов бизнес модел за направата на електронни магазини. Неговата екосистема включва 5-в-1 решения в помощ на e-търговците, като софтуерна платформа от ново поколение, интегрирана ERP система, фулфилмънт складов софтуер, собствени складови пространства и 125+ платени и безплатни услуги за дигитален маркетинг и електронен бизнес. Българският стартъп е основан през 2022 г. и към момента има близо 100 служители.