Kaufland България започва да предлага избрани спортни артикули от собствената марка на легендата на българския футбол Христо Стоичков  във всичките си хипермаркети в страната. Чорапи, шапки и футболни топки с бранда H8S ще могат да бъдат намирани целогодишно във всичките 63 магазина на ритейлъра.

Ексклузивно за клиентите на най-голямата търговска верига, до края на настоящата седмица (27 август) феновете на Камата ще могат да се сдобият със спортните артикули с 10% намаление на цената с Kaufland Card.

„За нас, като най-голямата търговска верига в страната, е чест да сме партньор на най-големия българския футболист. Това е естествено продължение на политиката ни за подкрепа на българския бизнес. Сигурен съм, че хилядите фенове на легендарния Христо Стоичков ще оценят спортните артикули, които пускаме в нашата верига. Благодарение на партньорството ни, спортните стоки с бранда H8S ще могат да достигнат седмично до нашите над 1,5 млн. клиенти“, коментира Симон Хаубрих, ръководител направление „Нехранителни стоки“ в Kaufland България.

В допълнение към това, осем топки с личния подпис на носителя на „Златна топка“ Христо Стоичков очакват своите притежатели и в специалната игра на Kaufland в Instagram. От днес, до 27.08 включително, всеки може да участва като следва правилата на следния адрес: https://www.instagram.com/p/CwM0jTxRuBF/

Наградите ще бъдат изтеглени на 28 август.