Снимка: LuckyKids

Детският лагер е любимо място за всяко дете. С него малчуганите асоциират незабравими спомени, весели игри и много приятелства. Идеалната ваканция за всяко дете е да е сред природата и да има възможност да общува със свои връстници. Ако се чудите как да уплътните ваканцията на своя наследник, не се колебайте да го запишете в LuckyKids.

Международният детски лагер с изучаване на английски език функционира от 2012 година насам и е един от най-добрите в България. Още повече, че чуждоезиковите летни обучения са тотален хит в последните години, заради положителните резултати на децата.

Обяснението на специалистите е, че в извънучилищна среда мъниците успешно трупат нови знания, а и го съчетават с безгрижни дни близо до природата и далеч от обсебващите ги дигитални устройства. 

Лагерната атмосфера се отразява изключително добре върху децата. Те се учат на толерантност, взаимопомощ и разгръщат своя потенциал във физическите активности и арт работилниците, които са част от разнообразната програма на LuckyKids.

В лагера се приемат деца от 5 до 14 години, а смените са с продължителност от една или две седмици. Освен че придобиват нови знания по английски език, децата имат възможност да играят навън, да опознават планината, да карат колело, да яздят кон и още куп весели занимания.  

LuckyKids се провежда всяко лято в курорта Банско. Базата на лагера е разположена в петзвездния апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс, в който условията са повече от идеални за почивката за участниците в лагера.

Децата могат да посещават и модерния спа център на хотела, зоните за игра, оборудваните зали за обучение и специализиранмиоте кътове под надзора на своите преподаватели и аниматори на комплекса. Локацията на LuckyKids също е отлична. Лагерът се намира в непосредствена близост до центъра на Банско, а за участниците има организиран безплатен транспорт от и до София.

Преподавателите в международния лагер с изучаване на английски език са професионалисти с необходимата квалификация и опит за занимания с деца в ученическа възраст.

Лагерната програмата в LuckyKids е синхронизирана със световни стандарти за обучение, съобразени с възрастовите характеристики на малчуганите. Дневният режим балансира уроци, игри, екопоход, спорт, арт занимания.

Лагерниците биват мотивират за екипна работа, за повишаване на комуникационните им умения и социализация с техните връстници. Като всеки летен лагер, и тук игрите са задължителна част от детското ежедневие. Разнообразие внасят планинското колоездене, конната езда, скално катерене, отборните игри, риболова и т.н.

В Банско и регионът се намират някои от емблематичните български забележителности, които се посещават от лагерниците. Това са природни и културно-исторически места, свързани с познанията им по история и география. Възрожденският град е родно място на бележити българи, където децата могат да научат повече за техния живот и дело.  

LuckyKids е идеалното място за ваканцията на всяко дете в подходяща възраст да се отдели за няколко дни от вкъщи. Родителите трябва да са спокойни за обстановката и грижите, които се полагат за тяхното дете. Те могат да се информира ежедневно за живота в лагера и за заниманията на мъниците. Менюто също е изготвено според възрастта на децата.

Успешният модел на LuckyKids е донесъл множество отличия на международния лагер. Показателно е също така, че много от лагерниците посещават повече от веднъж мястото и горещо го препоръчвам на своите приятели. Според лагерната статистика над 40 на сто от момчетата и момичетата от LuckyKids се записват повторно.

LuckyKids е утвърден лагер, предлагайки уникални възможности за обучение и отдих на децата. Провежда се всяка година в периода между юни и септември. Лагерът е отличният вариант за добро здраве на вашето момче и момиче, защото е начин за пълноценен отдих. А и много често на родителите е трудно да съчетаят семейната ваканция на мъника със своите ангажиментите, докато лагерът ще им гарантира изпълнено с приключения лято.