Общ преглед
Когато става дума за нощния живот на София всички се сещаме за множеството страхотни ресторанти, барове, дискотеки и т.н.

Забавлението в столицата ни определено е на завидни нива за европейска държава.

След като свърши забавлението обаче идва по – трудния момент с прибирането. Вариантите ни не са много, но вече има един, който става все по – достъпен и популярен. Това е услугата “Drink and Drive”. По същество “Drink and Drive” представлява краткосрочно наемане на шофьор, който да шофира вашият автомобил, след употреба на алкохол.

Lucky Drive е най – голямата фирма предлагаща този тип услуги на родния пазар. Те оперират в София, Варна, Бургас, а скоро надяваме се и в други големи градове в България.

Красимир Маринов и Михаил Биков създават бизнеса в далечната 2008г. когато са все още съвсем млади. Като всяко начало и тяхното е доста трудно. Тръгват с една идея взаимствана от САЩ и се опитват да я реализират без начален капитал и без опит. В началото работят само двамата, но стъпка по стъпка започват да набират нови клиенти и партньорства и персонал.

2012 г. правят първия си голям скок когато успяват да придобият основния им конкурент на пазара.

Разбирайки че това е добра стратегия в следващите години успяват да купят няколко малки фирми и да се утвърдят като лидер на пазара.

Следващият голям скок идва през 2018 г.  когато изкупуват втората по големина фирма в София и вкарват трети партньор в бизнеса ( Стефан Минчев специалист в сферата на ИТ).

След дълги разработки  и стотици опити се стига до пускането на най – новият им продукт – “Lucky Drive APP”.

Това приложение е иновация в света на “Drink and Drive” услугите.

Апликацията е изключително интуитивна и лесна за ползване. Можеш да се регистрираш с ел. поща, или профил в социална мрежа.

Задаваш от къде искаш да бъдеш взет, каква е колата ти и къде искаш да бъдеш откаран, а апликацията за секунди ти връща отговор до колко време ще дойде екип при теб и каква ще е ориентировъчната цена на услугата. Средното време за пристигане е под 15 мин.

Можеш да избереш начин на плащане с карта или в брой.

Също така можеш да си запазиш в профила си любими места и различни автомобили. Имаш възможност да се включиш в някоя от лоялните програми за трупане на точки и отстъпки.

Можете да свалите апликацията от “Google Play” или “App store”.

Безпроблемното прибиране на вас и вашият автомобил никога не е било толкова лесно. Само на няколко кликвания в джоба ви.