Със страст към иновациите и ангажимент за съвършенство, Xiaomi променя правилата в света на технологиите, надскачайки самата марка и превръщайки се в начин на живот. Брандът създава своите най-нови продукти с мисъл за потребителите, за които технологиите отдавна са се превърнали в част от цялостния стил, като в същото време осигуряват най-доброто технологично изживяване и множество удобства в забързаното ежедневие. Днес ви представяме три продукта, които най-точно пасват на това описание - стилният смартфон Xiaomi 13 Lite, елегантният часовник Xiaomi Watch S1 Pro и слушалките Xiaomi Buds 4 Pro - устройства, които имат всичко необходимо, за да останете свързани и продуктивни във всяка ситуация.

Xiaomi 13 Lite

Xiaomi 13 Lite e част от най-новата флагман серия на бранда – Xiaomi 13 - изискано допълнение, създадено да пасва на всеки стил. Устройството тежи скромните 171 гр., а елегантният му корпус е с тънка, извита предна и задна част, която пасва перфектно в ръката ви. Xiaomi 13 Lite се предлага в стилни цветови варианти - Lite Blue, Lite Pink и Black, за отговори на модния вкус на различните потребители.

Xiaomi 13 Lite е създаден за младите потребители на смартфони, които са запалени по заснемането на уникални селфита, истории и сцени. Затова една от забележителните му характеристики е тройната камерата - с 50MP широкоъгълна и 32MP предна камера, този смартфон е идеален за заснемане на зашеметяващи снимки и видеоклипове.

Xiaomi 13 Lite - Main camera

Освен технически впечатляващите фукнции, смартфонът има функцията Dynamic Framing, която лесно разпознава броя на хората в кадъра, автоматично настройва зрителното поле и го увеличава. Selfie zoom и Xiaomi Selfie Glow са други функции, които ще са от полза за изпипването на перфектното селфи, а с Pocket Mirror можете бързо да се огледате като в истинско огледало, благодарение на функцията, която автоматично центрира устните и очите и увеличава детайлите три пъти.

Xiaomi 13 Lite - Selfie-Zoom 0,6x, 1x, 2x

С голям, кристално ясен дисплей и светкавична производителност, Xiaomi 13 Lite е идеалният партньор за работа, игра и за всичко, което се случва между тях. Xiaomi 13 Lite е оборудван с с чипсета Snapdragon 7 Gen 1,  който осигурява светкавична производителност и възможности за изпълнение на много функции едновременно безпроблемно. Смартфонът работи с най-новия MIUI 14, който е базиран на Android 12. С 4500mAh батерия и поддръжка за 67W бързо зареждане, Xiaomi 13 Lite предлага цял ден живот на батерията и много кратко време за презареждане.

Xiaomi 13 Lite - Main camera

Xiaomi Watch S1 Pro

Xiaomi Watch S1 Pro е идеалният аксесоар за съвременния начин на живот. С елегантен и стилен дизайн, той има множество функции, които го правят подходящ както за феновете на фитнеса, така и за всеки, който иска да остане свързан в движение.

Часовникът е с ярък 1,47-инчов AMOLED дисплей, който кара всеки цвят да оживява, а корпусът от неръждаема стомана му придава първокласен вид и усещане. Устройството се предлага и със 100+ спортни режима, включително бягане, плуване, колоездене и йога, които ви помагат да проследявате тренировките си, за оптимално постигане на вашите фитнес цели. Вграденият GPS позволява да проследявате вашите дейности на открито без нужда от смартфон, а батерията може да издържи до 14 дни.

Xiaomi Watch S1 Pro има разширени функции за наблюдение на здравето, включително наблюдение на сърдечната честота, проследяване на съня и наблюдение на стреса, като също така улеснява проследяването на най-добрите навици.

Със своите усъвършенствани функции и достъпни цени Xiaomi 13 Lite, Xiaomi Watch S1 Pro и Xiaomi Buds 4 Pro могат идеално да се впишат във вашия личен стил, допринасяйки както за изтънчения ви външен вид, така и за цялостното изживяване, което носят устройствата.

Xiaomi Buds 4 Pro

За да се откъснете от ежедневието и да се потопите в магията на музиката, най-новите слушалки на Xiaomi осигуряват висококачествено слушане с невероятни звукови детайли. Те разполагат с отлични възможности за активно шумопотискане, което ефективно изолира нежеланите смущения. Така ще можете напълно да се фокусирате дори когато сте в шумна среда или на най-натоварената улица. Xiaomi Buds 4 Pro може да се похвалят и с впечатляващ живот на батерията, предлагайки до 9 часа непрекъснато слушане с едно зареждане и до 38 часа при използване на кутията за зареждане.

Продуктите са достъпни в партньорската мрежа на бранда. Можете да научите повече за тези и други продуктови линии на официалната страница на Xiaomi - https://xiaomi-bulgaria.bg/