fallback

Коледните празници са любимо време от годината. Ароматът на елхови клонки и мисълта за приятното време със семейство и приятели всяка година създават добро настроение.  Желанието да оставим всички проблеми и несбъднати желания в настоящето и да се устремим към уюта на коледния дух завладява хората седмици преди празника. Всичко това няма да е достатъчно пълноценно, ако не споделим емоцията с близките си хора.

За да акцентира върху емоцията да прекараме една истинска Коледа заедно, А1 прави жест към гражданите и гостите на София с впечатляващ спектакъл и технологичен 3D мапинг. Още на 1 декември, преди всички да навлязат в поредицата от почивни дни, срещи с роднини и приятели, А1 отправя покана за спектакъла „Истинската Коледа“. Подаръкът на А1 към гражданите и гостите на София включва изпълнения на фолклорен ансамбъл „Българе“, „Виво Монтана“ и много други любими артисти. Така коледните празненства в столицата ще стартират официално пред Народния театър „Иван Вазов“ веднага след запалването на светлините на коледната елха. Високото над 10 метра дърво е украсено с около 30 000 лампички, а гирляндите са с дължина 2500 метра.

„Истинската Коледа“ ще започне в 19:00 часа, а празничната програма пред Народния театър ще стартира един час по-рано с програма за най-малките. Сред обичаните популярни изпълнители на сцената освен ансамбъл „Българе“ и групата „Виво Монтана“, ще се качат и дует „Крис и Велин“, танцьорите от „Нана денс проджект“ и още много други изпълнители.

Програмата на празничния концерт включва изпълнения, които ще представят по атрактивен начин българските традиции, съчетани с модерното време и технологиите. Сградата на театъра също ще бъде част от спектакъла, като върху нея ще се проектират различни картини чрез т.нар. технология 3D мапинг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback