След като раздаде над 2,3 млн. разнообразни дневни награди, 94 смартфона и луксозен лек автомобил, платформата за самообслужване на клиенти „Моят A1” продължава с приятните изненади за потребителите. Виртуалното колело на късмета на телекома продължава да се върти, като нови бонуси очакват всички с регистрация в приложението „Моят A1” и секцията в портала a1.bg.

Отново всеки участник печели, а размерът на наградата се определя само от едно нещо – късмета.

Минути, мегабайти и още

Всеки ден потребителите ще могат да завъртат колелото, където ги очакват изключително полезни бонуси с 24-часова валидност. Сред тях са неограничени национални минути и мегабайти на максимална скорост.

Наградата може да бъде използвана от този, който я е спечелил, но той може и да избере да направи подарък на близък, който е абонат на A1 – просто трябва да въведе мобилния номер, където трябва да отиде бонусът.

Резултатите до момента

Играта „Моят A1 ти е на късмет“ стартира през юли при голям интерес от страна на потребителите. До края на първия етап на 2 октомври над 2 350 000 бяха активираните спечелени пакети.

Над 3 300 000 пък бяха направените завъртания с регистрация за участие в томболата за предметни награди. 94 късметлии спечелиха от нея смартфони Samsung Galaxy A33 5G.

Големият победител обаче се казва Иван Станев. 33-годишният старозагорец беше изтеглен сред стотиците хиляди участници в играта и спечели чисто ново BMW X4 xDrive. На 18 октомври старши директорът „Маркетинг“ в A1 България Симеон Донев му връчи ключовете от возилото.

Станев сподели, че е участвал редовно в „Моят A1 ти е на късмет“, но никога не си е представял, че може да вземе голямата награда. Да спечелиш награда, докато правиш нещо приятно или полезно със сигурност е нещо, което никой от нас не би отказал. С „Моят A1“ това определено е възможно.

Губене на време? Помислете пак!

Знаете ли, че според проучване, публикувано в една от най-големите платформи за статистически данни – statista.com, потребителите проверяват телефоните си близо 350 пъти на ден, а общото потребление може да достигне по 5-6 часа? Сигурно звучи фрапиращо… докато не се замислим колко често ние самите посягаме към устройството си всеки ден. По работа, заради съобщение от близък, от скука, по навик.

Няма спор – прекарваме много време със смартфона си, но това не означава задължително, че той „изяжда“ продуктивността ни. В много случаи вече технологиите ни позволяват да бъдем по-ефективни не само по отношение на работата си, но и при отмятането на всекидневните задачи.

Добър пример за това е именно „Моят А1“. Платформата дава възможност за управление на услугите, плащане на сметки и преглед на детайлна информация бързо и лесно 24 часа в денонощието през компютър или смартфон. Иначе казано – печелите не само минути, мегабайти (и BMW), но и най-ценното в наши дни: време, което можем да прекараме с хората, които обичаме.