fallback

В несигурното време на кризи, в което живеем, трябва да бъдем внимателни с изразходването на семейния бюджет. Сметките и храната винаги са заемали основна част от нашите разходи, но няма как да се лишим и от грижата за нас.

От лятото на 2020 г. dm въведе практичното пазаруване с гаранция за дългосрочно трайни цени. 97 магазина осигуряват достъпа до хиляди продукти на една крачка от нас. Те вече са достъпни и на един клик разстояние.

Дигитализацията и пандемията от коронавирус промениха драстично навиците и онлайн пазаруването вече не е допълнителна екстра, а основният начин да се сдобием с желания продукт.

В онлайн магазина на компанията - www.dm-drogeriemarkt.bg, могат да се намерят близо 8200 артикула от категориите Грим, Грижа и парфюми, Коса, Мъжка козметика, Здраве, Храна, Бебе и дете, Домакинство и други. И асортиментът непрекъснато ще бъде дообогатяван.

Онлайн платформата е адаптирана за удобно отваряне и през мобилни устройства.

Като всичко ново и тук всеки може да се възползва от предимства за добре дошъл. До 18 септември включително, всеки, пазарувал онлайн, ще получи 15% отстъпка на касов бон.

Голямото удобство и редица привилегии обаче ще даде регистрацията на "Моят dm акаунт". Там всеки клиент ще получава специални предложения и персонализирани услуги.

Поръчките над 100 лв. са с безплатна доставка, но от компанията предлагат и друга услуга, която със сигурност ще бъде оценена от всички.

Ако сте закупили желаните продукти и ви трябват още за същия ден, можете да получите експресно поръчката си в рамките на три часа в избран dm магазин. Трябва да знаете обаче, че тази услуга е безплатна само за тези, които имат регистрация в "Моят dm акаунт".

Новата платформа на dm не е просто онлайн магазин. Секция "Вдъхновение и съвети" е истинско е-списание, в което ще намерите всичко актуално от категориите Декоративна козметика, Грижа за тялото и Здраве и как може да се грижите добре за себе си. Освен това можете да прочетете практични съвети за домакинството, вкусни рецепти, своите отговори ще открият и родителите. Не са забравени и хитринките, които да използвате при отглеждането на вашия домашен любимец.

Грижата за тялото и новостите в козметиката ще приковат женското внимание, но мъжкият свят също присъства и господата могат да намерят подходящите продукти за своя стил и здраве.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback