Най-големият тийм билдинг във Варна и региона - IHB Business Run Varna, ще се проведе за четвърти път с подкрепата на Индустриален холдинг България. Корпоративната щафета за отбори от фирми ще се проведе както обикновено по 2 километрово трасе преминаващо през територията на Булярд корабостроителна индустрия и Булпорт в Южна промишлена зона. Всеки отбор е съставен от 4 човека, които работят в една компания и всеки участник трябва да пробяга 4 км преди да предаде щафетата на колега.

По традиция 30% от таксите за участие ще бъдат дарени. Каузата за 2022 г. е подкрепа на Карин Дом - една от най-старите организации с нестопанска цел във Варна, която се грижи за деца със специални нужди и техните семейства.

До момента във IHB Business Run Varna са записани над 160 участника от 26 местни и международни фирми, сред които Айкарт, Девня Цимент, Coca-Cola Europacific Partners Services, Варненска морска гимназия, Висше военноморско училище, Liebherr, Технически университет Варна, Топ Рент а Кар, DXC Technology, Cargill, както и представители на домакините от Индустриален холдинг България.

В миналогодишното издание участие взеха 48 отбора, като организаторите от Спортен клуб Бегач се надяват тазгодишното издание да бъде още по мащабно.

Всички участници ще получат тениски, медали и други подаръци от организаторите.

За повече информация за събитието и записване, вижте на http://varna.businessrun.bg