Ах, спалнята! Онова магично място, където се отпускаме след дългия, натоварен със задачи ден, и се наслаждаваме на пълноценен сън!

Що се отнася до обзавеждане на спалня, има някои неща, на които трябва да обърнем внимание, преди да закупим мебели. Длъжни сме да ви предупредим, че е добре в тази стая от дома да има колкото се може по-малко предмети и мебели, тъй като основната и функция е да ни осигурява здравословен сън. И все пак, има минимален брой мебели, които е почти задължително да присъстват.

Какво обзавеждане за спалня ми е нужно?

Легло

Разбира се, на първо място е леглото. При избора му трябва да имате предвид няколко неща. Първото от тях е размерът. Леглото трябва да бъде удобно. Затова, дори и да сте единственият човек, който спи на него, изберете по-голям размер. Така ще имате достатъчно пространство и няма да ви е тясно. Ако пък спалнята ще се ползва от двойка, най-популярните размери са 140/200, 160/200 или 180/200.

Друго, което да обмислите при избора на легло, е неговият вид и структура. Единият ви вариант е да изберете легло с крачета, които да осигуряват пространство между пода и подматрачната рамка. Така, вътрешността на леглото ще се проветрява и няма да имате проблеми с влага или акари.

Ако обаче имате нужда от допълнително място за съхранение на багаж, изберете модел с чекмеджета и/или опция ракла. Те са по-трудно проветриви, но пък спестяват доста място.

Гардероб

След като вече сте избрали леглото си, е време да помислите къде ще съхранявате дрехите и вещите си. Преценете добре колко точно багаж имате, и според това, направете вашия избор. На пазара ще откриете от еднокрилен до четирикрилен гардероб, и ако имате достатъчно място в стаята, заложете на по-голям модел. Добра идея е, да изберете вариант с плъзгащи врати и огледало, за да спестите място.

Ракла

Ако сте избрали легло с крачета, то допълнителната ракла е задължителна. Тя ще ви помогне да организирате завивките и спалното бельо, които както знаете са обвързани със сезона, и имат нужда от място, на което да стоят, когато не се ползват.

Нощни шкафчета

Разбира се, те не са задължителни, но пък са много удобни. Макар да не са с големи размери, ви позволяват най-важните ви вещи да са близо до вас. Достатъчни са, за да поставите на тях телефона или будилника си, чаша с вода и любимата си книга.

Аксесоари

За да си осигурите неповторима атмосфера и предразполагащо място за почивка, добавете красиви пердета, изискан полилей и уютен килим.

Изберете и грабнете новото си обзавеждане за спалня от Мебелна палата Лазур!

За ваше щастие, всичко, което ви е необходимо за обзавеждането на спалнята може да бъде открито в онлайн магазина на Мебелна палата Лазур.

Ето защо да изберете тях:
Качествено обслужване на клиенти;
Огромно разнообразие от мебели;
Различни начини на плащане, включително и лизинг;
Бърза и надеждна доставка, която е безплатна за поръчки над 1000 лв.
Мебелна палата Лазур е дългогодишен магазин за мебели и интериор, който предлага качество на изгодни цени! Можете да посетите физическия им обект в град Варна и да разгледате голямото им разнообразие от мебели за дома. А за да се сдобиете с така мечтаното спално обзавеждане, е необходимо само да изберете подходящите за вас модели и да се свържете с тях. След това, те ще се погрижат за всичко останало!