Понякога се случва да забравим кога изтича винетката, датата за годишния технически преглед или годишната застраховка „Гражданска отговорност“. Всички тези „детайли“ обаче са от голямо значение както за нашето, така и за останалите участници в пътното движение спокойствие. Затова е добре, че има бърз и лесен начин, с който да сключим застраховка „Гражданска отговорност“ на сайта на А1.bg. Дигитализацията на услугите пести време и чакане на опашки.

Необходимо e да попълним електронна заявка в онлайн платформата на А1.bg. Така дистанционно можем да имаме сключен договор за застраховка със ЗК „Лев Инс“ АД чрез А1, в качеството на застрахователен агент. Допълнително удобство е, че имаме избор дали да заплатим сумата по застрахователната премия еднократно или разсрочено – на две или четири вноски. Получаваме потвърждение за активна застраховка със SMS и имейл на посочените в заявката телефонен номер и адрес на електронна поща. В срок до три работни дни, получаваме всички необходими документи - напълно безплатно по куриер на посочения адрес или в офис на Speedy.

Неслучайно сключването на застраховката „Гражданска отговорност“ е задължение за всеки собственик и водач на автомобил. По време на път винаги има риск от произшествия и инциденти и чрез застраховката, можем да се погрижим да бъдат покрити евентуални причинени имуществени и неимуществени вреди на трети лица.

Новата услуга А1 застраховка „Гражданска отговорност“ предлага добър вариант да заявим полицата бързо, лесно и удобно. На сайта на компанията се предлагат и възможности за закупуване на електронни винетки, необходими за пътуване извън градската пътна мрежа.