Коледните празници наближават с пълна сила, а ако все още не сте купили подаръци за своите близки и приятели, днес ви даваме идея за един продукт, който би зарадвал не само дамите, а и техните половинки. Това е смартфонът Xiaomi 11 Lite 5G NE, който беше лансиран на българския пазар преди около два месеца. Освен че е изключително стилен, той притежава отлични характеристики, които го превръщат  в идеалния модел в съотношение между качество и цена.

Различните цветове действително правят Xiaomi 11 Lite 5G NE подходящ за всеки. У нас смартфонът се предлага в черно – Truffle Black, бяло – Snowflake White, което създава усещането, че гледаме истински сняг, розово (Peach Pink), светлосиньо (Bubblegum Blue) и бледозелено (Mint Green).

Смартфонът Xiaomi 11 Lite 5G NE – стилен подарък за предстоящите празници

Моделът е изключително лек - само 158 грама - и пасва идеално в ръката. Това е един от най-тънките смартфони на пазара, благодарение на финия му дизайн. В комплекта той се предлага заедно с прозрачен кейс, но дори да не го използвате, може да сте сигурни, че по задната част от матово стъкло няма да останат никакви отпечатъци от пръсти. Смартфонът идва и с 33W зарядно, което презарежда изключително бързо батерията с капацитет 4250 mAh, за да може да разчитате на него през целия ден.

Xiaomi 11 Lite 5G NE е с мобилна платформа Qualcomm® SnapdragonTM 778G 5G, която използва 5G мощността, като основната цел е да подобри изживяването на потребителите. Това ви позволява да снимате клипове с качество на кинематографска продукция, както и да провеждате онлайн срещите си с кристално чист образ на видеото. Честотата на опресняване при този модел достига до 90Hz, което го прави подходящ за гейминг без накъсване на картината.

Впечатляващ е и 6,55-инчовият AMOLED дисплей на смартфона и поддръжката на 10-битов TrueColor и Dolby Vision®. С тях получавате ултра живо качество на картината, наситени цветове, контраст и невероятни детайли. Силно впечатление прави и основната 64МР камера, 8МР ултраширокоъгълната камера и 5МР телемакро камерата. Те осигуряват най-доброто в този клас заснемане на кадри, а снимките ви ще са перфектни, независимо дали са направени в тъмните, или в светлите часове на денонощието.

Смартфонът Xiaomi 11 Lite 5G NE – стилен подарък за предстоящите празници

Звукът на Xiaomi 11 Lite 5G NE е способен да ви пренесе във всяко действие чрез хибридна стерео система с един говорител в долната част на корпуса. Предният спийкър също излъчва звук за още по-добро преживяване докато гледате филми и видеа или слушате музика.

Смартфонът Xiaomi 11 Lite 5G NE е наличен в партньорската мрежа на Xiaomi, както и във физическия магазин на бранда в Paradise Center, ниво 0. А вече може да поръчате модела и от единствения официален оторизиран онлайн магазин на бранда - https://mi-bulgaria.com