Снимка: БГНЕС
fallback

След емоционално и изпълнено с много настроение пътешествие с теснолинейката Септември – Банско, водачът на листата за Благоевградска област заедно с членове и симпатизанти на партията от Пазарджик, Благоевград и региона, слязоха в зимния ни курорт.

„Искаме да покажем колко важна част от туристическата и транспортната инфраструктура е тази теснолинейката и колко е красива природата по целия и маршрут“ – сподели главният секретар на политическа партия „Има такъв народ“.

В Банско, където от началото на кризата бизнесът и туристическия бранш се задъхват, Василева заяви пред гражданите, че в 47-то народно събрание, политическа партия „Има такъв народ“ ще работи за подобряване на инономическия климат. Първите мерки ще са свързани с овладяването на кризата в цените на електроенергията и здравната криза.

Ивайло Кожухаров - експерт в сектор “Туризъм“ от „Има такъв народ“, който също беше в Банско, изрази надежда, че възстановяването и развитието на туризма ще бъдат приоритет не само за неговата, а и за всички парламентарно представени партии в следващия парламент.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback