60 проекта на стартиращи компании ще се включат в тазгодишното издание на StartUp World Cup, Bulgaria 2021. Надпреварата ще се проведе в рамките на едно от най-големите събития за дигитален маркетинг у нас – Digital4Plovdiv “Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия в България” на 19-и ноември.

Специален винен партньор на събитието е модерната изба от Съединение New Bloom Winery с марката си PIXELS. Националното състезание за предприемачи е квалификационен кръг на Startup World Cup, провеждащ се всяка година в Сан Франциско. В състезанието участват предприемачи от 50 държави и наградата е 1 милион долара.

Журито ще има възможност да изслуша и види на живо 10-те финалисти и да избере победител, който ще спечели възможността да замине за световния финал в Сан Франциско.

„Радваме се, че привлякохме толкова сериозен интерес от страна на стартиращите компании в България. Този ентусиазъм говори много за развитието на бизнес средата у нас“, коментират организаторите на събитието фондация Digital4.

Избата от Съединение New Bloom Winery ще осигури специална селекция от своите вина PIXELS, вдъхновени именно от иновациите.

„Щастливи сме, че с марката PIXELS заставаме съвсем логично зад младите предприемачи в техните стартиращи проекти и се надяваме да им бъдат истинско вдъхновение в бизнес начинанията“, посочват от винарната.

PIXELS включа едносортови вина – бели, розе, червени и едно пенливо. Сред избраните сортове има както популярни и наложени, така и интересни и различни като червения сорт Регент и пенливото – Глера, по-известен като „Просеко“. При направата на вината се залага на най-модерните технологии. Например червените PIXELS се затварят с уникална трипластова „умна“ тапа, а пенливото PIXELS - с уникална ZORK система – иновации, които предпазват максимално виното преди и след отваряне. коментираха от модерната изба в Съединение. Припомняме, че PIXELS Глера намери място в американското издание Washington Post за най-разхлаждащи напитки, а бялото вино Совиньон блан бе класирано сред най-добрите от този сорт в света на международния конкурс Los Angeles International Wine Competition.