Снимка: eMAG

Повечето от нас имат поне един стар сешоар, кафемелачка или лаптоп, които все не успяваме да дадем за поправка или не сме сигурни как да рециклираме. Кампанията на eMAG „Освободи място за новото” идва на помощ тъкмо за това, като сега не само можем да изхвърлим всички непотребни уреди, които само трупаме и не използваме, но и да получим ваучер, за да си купим нови.

До края на месец септември всички желаещи могат да върнат старите си електроуреди в шоурума на eMAG в столичния „Сердика център”, ниво 0, и да получат ваучери за купуване на нови на стойност до 50 лв. Събраните уреди ще бъдат предавани на специализирана организация за оползотворяване на електронно и електрическо оборудване.
Ваучерите ще се приспадат от покупната цена на нови продукти, от същата категория и вид като върнатите.

Няма изискване уредите да са били закупени от eMAG, но новите, за които се използват ваучерите, трябва да се предлагат от онлайн ритейлъра, а не от негови Маркетплейс партньори. Могат да се връщат стари продукти от повече от една категории – телевизори (срещу ваучер на стойност 50 лв.), лаптопи (ваучер за 50 лв.), настолни компютри (ваучер за 50 лв.), монитори (ваучер за 30 лв.), малки домакински електроуреди (ваучер за 30 лв.), таблети (ваучер за 15 лв.) или електроуреди от категорията „Лична грижа“ (ваучер за 10 лв.). Пълен списък с продуктите, включени в кампанията, може да се види тук.

След като върнат старите си електроуреди в шоурума на eMAG в София, участниците в кампанията могат да използват своите ваучери веднага или да ги получат на имейл адреса си и да ги приложат за пазаруване на emag.bg – сайта или мобилното приложение.

Ваучерите са с период на валидност 15 календарни дни, считано от деня на получаването им, като ще се изпращат на електронните адреси веднъж в седмицата (всеки понеделник) за всички натрупани връщания за предходните 6 дни. Те могат да се комбинират с други отстъпки и промоции на онлайн търговеца.

С пълните правила на кампанията „Освободи място за новото с eMAG” може да се запознаете тук.