fallback

Най-голямото небанково управляващо дружество в България „Конкорд Асет Мениджмънт“ организира благотворителна изложба „Деца помагат на деца“, в която  приходите от всяка закупена картина на малките художници ще отидат за образованието и професионалното обучение на млади таланти. Откриването на изложбата беше вчера, на 30 май, и премина при огромен интерес.

„Инвестициите в бъдещето на децата са инвестиции не само във финансовото им бъдеще, но и инвестиции в техния талант. Затова тези две неща могат и трябва да вървят ръка за ръка“, заяви пред камерата на Bulgaria ON AIR изпълнителният директор на Конкорд Асет Мениджмънт Наталия Петрова. Тя откри официално изложбата и приветства всички.

„Ние представяме тук и нашият продукт „ОтЛИЧЕН Финансов План“, който представлява регулярна схема за инвестиция всеки месец на избрана от родителите сума, която в бъдеще се натрупва и има спестовен характер и би могла да послужи на децата“, допълни още тя.

 Изложбата включва 40 картини. Те са дело на 19 деца от 5-ти  и 6-ти клас на столичното 145 ОУ  „Симеон Радев“. А малките художници  бяха особено радостни  да помогнат  и да дарят своите картини  с благотворителна цел.

„Така може да дадем шанс на всички, защото не всички имат еднакви възможности“, обясниха пред камерата и две от малките художнички Габриела и Йоана, които се включиха в изложбата.

Изложбата може да бъде видяна във Висшето училище по застраховане и финанси на 31 май и 1 юни от 15:00 до 19:00 часа, а който иска да си закупи някоя от картините може да го направи на място. Предвидени са подаръци за всички малки посетители.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback