На българския фармацевтичен пазар се появи нова хранителна добавка с натурални активни съставки с клинично доказана ефективност в повишаването на имунитета. Когато се комбинират с дългогодишен опит и иновативни технологични процеси, които гарантират максимална усвоямост, резултатът е Омникод Имуно.  
 
Омникод Имуно е препарат за надеждна и балансирана подкрепа на имунната система. Той поддържа естествената защита и устойчивост на организма и е ефективен дори при необходимост от бързи резултати. Това се дължи на синергичното действие на неговите активни съставки – изключителния натурален комплекс Epicor® и иновативната биоактивна форма на вит. С Nutra-C™.
 
Epicor® e напълно естествен комплекс, получен от Saccharomyces cerevisiae (хлебна мая), с висока имуномодулираща и пребиотична активност. Той е обект на над 400 клинични изследвания, които недвусмислено показват, че Epicor® поддържа здрава и силна имунна система, като балансира имунния отговор. Значими резултати могат да се отчетат само два часа след прием!
 
Nutra-C™ е усъвършенстван комплекс с различни форми на витамин С. Той се отличава с бързо усвояване, по-добро задържане в организма, по-ниска загуба в урината и липса на храносмилателни проблеми след прием.
 
Омникод Имуно се предлага в течна формула и приятен плодов вкус за деца над 1 г. и във вариант на твърди желатинови капсули за възрастни и деца над 12 г. Омникод Имуно за възрастни е допълнен с витамин Д3, чиято липса често се асоциира с повишен риск от бактериални инфекции и хронични възпаления, и цинк – основен микроелемент с важни ползи за имунните функции.
 
Можете да откриете Омникод Имуно в аптеките и онлайн на bionat.bg.