fallback

Рано сутринта на 20 ноември започва Black Friday на eMAG, за който популярната платформа за онлайн пазаруване се е подготвила с над 350 000 продукта на склад и допълнителни 180 000 оферти от нейните Маркетплейс партньори.

Интересът към кампанията обикновено е много голям, като миналата година например само за 1 минута е имало регистрирани 1040 поръчки. В същото време броят на продуктите е ограничен и за да успеем да вземем желаните стоки е добре подготвим.

eMAG, които организират своя Black Friday в България за осма поредна година, съветват клиентите да добавят в списъка си с „любими“ продуктите на сайта, към които проявяват интерес. За да спестят ценно време при поръчките си, те могат да запазят предварително данните на своята карта и на любимото си място за доставка, както и да инсталират мобилното приложение на eMAG, като активират известията, за разберат веднага щом Black Friday започне.

В дните преди кампанията онлайн ритейлърът разкрива някои от най-атрактивните оферти, включени в нея. При отваряне на линковете се виждат актуалните им цени, а посочените цени ще са валидни след старта на Black Friday.

·     Смарт часовник Samsung Galaxy Watch, 46 мм, silver - Black Friday цена 299,99 лв.
·     LEGO® City Police Мобилен команден център 60139 – Black Friday цена 39,99 лв.
·     Дамски часовник Fossil ES3712 – Black Friday price BGN 87,99
·     Спален комплект Kring Butterflies, 100% памук, 132TC, бял/сив/син – Black Friday цена 22,99 лв.
·     Пелени Pampers Premium Care XXL BOX 4, 8-14 кг, 168 бр. – Black Friday цена 45,99 лв.
·     Тиган Tefal Extra, 24 см – Black Friday цена 9,99 лв.

eMAG са подготвили и още една изненада за своите клиенти – томбола с награди дрон, електрическа тротинетка, лаптоп Ultrabook APPLE MacBook Air 13, фотоапарат, пречиствател за въздух и 20 ваучера на стойност по 99 лв. За страхотните награди автоматично участва всеки, който в деня на кампанията направи поръчка за минимум 25 лв., плати с карта и заяви доставка до куриерски офис или до шоурума на компанията за продукти, предлагани от eMAG (а не от техни Маркетплейс партньори).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback