Снимка: Pixabay

През август предлагаме да загърбиш старите аутфити, неудобните обувки и всички тревоги! А ако те очаква някоя слънчева дестинация на хоризонта, вярваме, че ще искаш да я опознаеш и покориш стъпка по стъпка, затова верният избор за ваканционна обувка са маратонки или чифт спортни обувки.

Ако искаш да се запознаеш с трендовете в края на летния сезон, по-добре се вгледай в трендсетърите. Те най-често залагат на дизайнерски модели и класически модели от Puma, Converse, Nike, Adidas, Sketchers, New Balance, Asics, Diadora, Hummel и Supra.

Ако Adidas Stan Smith, Adidas Gazelle и Nike Cortez бяха популярните модели в последните години, то това лято фаворит са дизайните с масивна подметка и дори платформа като Puma Cell и Thunder Desert, New Balance 997H, Adidas Tubular и Asics Gel Lyte. Всички тези марки лансират модели, които пасват както на по-женствени визии, така и в мъжкия гардероб.

Лятото няма да е същото без чифт нови любими маратонки. Белите са абсолютна класика и задължително попълнение, защото отиват на всичко. Ще обикнете комфорта и универсалността им. Няма да сгрешите, ако ги съчетаете с дънки в модел boyfriend или прилепнала рокля по тялото.

Новите тренди маратонки са в свежи цветове и готини принтове. Спортните обувки в небрежен стил като Converse и Puma Cali, или колекцията Basket Reverse, могат да се носят лесно с по-женствени рокли и поли във всички цветове. Летният загар превръща чифт модерни дамски маратонки в идеална компания за къса пола от деним и тениска с приятно послание.

В мъжкия гардероб определено се вписват по-футуристичните спортни модели като Puma Thunder Electric, Adidas Tubular, Adidas EQT Support, Puma XO Terrains, Air Max Gravitation или Oketo и Under Armor Hovr. Какво повече ти трябва от чифт удобни бермуди, тениска и чифт хубави маратонки?

Оглеждаш се за перфектните спортни обувки? Можеш да ги откриеш в офертите на Fashion Days! Комбинацията от синьо и зелено е супер за небрежна визия, спортни обувки в оранжево също винаги ще изпъква във всеки аутфит.

Наистина, колко често си търсиш нови маратонки?