fallback

Fibank (Първа инвестиционна банка) беше отличена като най-добра кредитна институция в категорията „Банки“ на конкурса „Компания на годината“. В надпреварата, организирана от екипа на списание Business Lady, най-голямата банка с български капитали категорично изпревари конкурентите си.

Конкурсът „Компания на годината“ има за цел да се даде гласност на успешните управленски модели, ефективните бизнес практики и адекватно развитие на човешкия капитал, като по този начин се поощри и предприемачеството сред българската общественост. Журито оценява участниците на базата на критерии като: постижения в съответната категория, добри управленски практики и принос за обществото.

През изминалата 2019-а година Fibank затвърди позициите си на банковия пазар в България като клиентски ориентирана, иновативна и социалноотговорна компания. В предизвикателствата, пред които ни изправя 2020 г., свързани с короновируса, клиентите на банката могат да кандидатстват за потребителски кредит изцяло онлайн. За физическите лица беше разработен специален пакет от дигитални услуги, като от есента на миналата година те могат да извършват бързи и сигурни преводи през смарт часовник Garmin и посредством Apple Pay. Традиционният благотворителен календар от Fibank, подкрепата на българските спортисти и различни значими за обществото каузи, продължават да бъдат неизменна и важна част от дейността на банката.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Business ladybug

преди 3 години

През последните години, за втори път е пред фалит. Браво!

10

До х

преди 3 години

Ако плащаш данъци, значи освен клиент, си и акционер на банката след като държавата изкупи акциите на банката, на цена два пъти над пазарната. Дано освен от обслужването, си доволен и от инвестицията си.

9

до 10

преди 3 години

Никога не слагам всички яйца в една кошница. Има депозити в няколко банки, плюс това има Фонд, който гарантира влоговете на един клиент в една банка до 196 000 лева. Така, че ако ви е страх, не депозирайте повече от 196 000 лв в една банка, разпределете ги в две или повече. Елементарна финансова грамотност.

fallback