Снимка: ПРОФИ КРЕДИТ
fallback

В края на месец март се състоя годишната национална конференция на ПРОФИ КРЕДИТ България. Събитието се проведе за дванадесети път, а на него бяха поканени както служители на компанията от централния офис, намиращ се в град София, така и отличилите се професионалисти в мрежата на ПРОФИ КРЕДИТ в цялата страна.

12-тата търговска конференция на комапнията за бързи кредити ПРОФИ КРЕДИТ България се проведе в родната столица на културата за 2019-та, а именно градът на седемте тепета – Пловдив. Концепцията на събитието беше пресъздаване на пътуването на легендарния влак Ориент Експрес. Цялата програма премина през спирките на историческия маршрут, като композицията спираше, за да отличи най-добре справилите се колеги.

За пета поредна година, влакът на ПРОФИ КРЕДИТ спря, за да подаде ръка на децата в нужда. Съвместно с фондация "За Нашите Деца“ компанията, предлагаща онлайн кредити, подпомага деца и техните семейства да преборят трудностите заедно и да съхранят семейството цяло.

През месец март 2019-та година изпълнителният директор на кредитната компания Светослав Николов връчи чек на стойност 10 000 лева като безвъзмездна финансова помощ. Той сподели пред пълната зала, че се надява и тази година компанията да успее да помогне на деца и семейства в рискови ситуации да останат заедно и благодари на фондация "За Нашите Деца“ за доброто партньорство.

Освен че подпомага фондацията с финансови средства, ПРОФИ КРЕДИТ България е посланик на каузата, като активно включва своите служители в различни инициативи. Екипът на финансовата институция не крие, че приема каузата за подпомагане на деца много близо до себе си и през изминалата година, служителите неколкократно са организирали инициативи, с които искат лично да подадат ръка на нуждаещи се деца.

Дарението бе прието от Лина Самандова, регионален мениджър на фондация "За Нашите Деца" за град Пловдив. Тя сподели, че благодарение на финансовата подкрепа от ПРОФИ КРЕДИТ България фондацията е успяла да подкрепи общо 1200 деца през изминалата година. "Радваме се, че имаме партньор като ПРОФИ КРЕДИТ, който осъзнава важността едно дете да расте обичано в семейство, да получава грижи и внимание", сподели още дамата.

Фондация "За Нашите Деца“ продължава да търси нови съмишленици в желанието си да успее да помогне на колкото се може повече деца и семейства в рискови ситуации. Ако желаете да подпомогнете благородната кауза или имате идеи за съвместно партньорство, можете да свържете с екипът на фондацията на официалния им уеб сайт.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 5 години

Най-големите измамници, с абсолютно незаконни лихви и договори.Трябва да си луд да вземеш пари от тези.

1

Анонимен

преди 5 години

А колко деца изпаднаха в "нужда"

fallback