Източник: Speedy
fallback

Фантастичният трилър "Специален доклад" с Том Круз показа една много ясна и реалистична визия за бъдещето и технологиите. Освен направо пророческото предсказване на събития много преди те да са се случили, във филма ни удивиха и уникални джаджи, дисплеи, въздушни тъчскрийни и какво ли още не. Както се казва – бъдещето е сега.

С използването на безплатната функция Smart контрол от Speedy, вече ще можем да управляваме в реално време мястото и времето на доставка. И така да си създаваме всеки ден едно по-удобно бъдеще.

Като клиенти получаваме кратко текстово съобщение на мобилния си номер или чрез Viber, съдържащо линк, с който можем да потвърдим, откажем, пренасочим или пренасрочим получаването на пратката си.

Съвсем скоро ще можем и да следим в реално време докъде е стигнал обслужващият куриер.

Линкът към Smart контрол се отваря директно в браузъра на телефона, таблета или компютъра. Функцията дава възможност да се види освен къде е пратката и какъв е статусът ѝ. Опциите са да се потвърди получаването на доставката, да се отложи, да се пренасочи или да се избере друга удобна дата.

При пренасочване има възможност да се избере пратката да се получи на различно от първоначално посоченото място – например до един от петте най-близки офиса на Speedy или до автомат за пратки. Тази опция е напълно безплатна в рамките на населеното място. В зависимост от часа на пренасочване пратката може да бъде доставена в същия работен ден или на следващия. 

Другата нова безплатна опция на Smart контрол е отлагането на доставката за следващ ден според плановете и графика ни. Технологичното нововъведение предоставя бърз и удобен достъп до My Speedy – приложението за автоматизирано клиентско обслужване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback