Коледа е все по-близо, въздухът мирише на зима и сякаш все повече и повече се нуждаем от уют и сигурност. Искаме на тези празници да се чувстваме обичани, обгрижени, щастливи и финансово спокойни.

Всички казват, че е важно да сме със семействата си, но това, което никой не ти казва е, че ако нямаш пукнат лев в джоба или вече си платил всички сметки и  пак си останал с празен портфейл, празникът няма да бъде същия, както бихме искали всъщност.

В такива моменти е важно да се вземем в ръце и да намерим решение, а такова винаги има и не на всяка цена трябва да полагаме невъобразими усилия, за да си подарим малко спокойствие и щастие.

Бихме искали да ви отправим едно просто, но за нас, екипът на Мини Заем, лично послание. Ако действително имате нужда от  пари, за да зарадвате близките си или да осигурите за себе си комфорт и сигурност с кредит, взет от Мини Заем, то ние ви гарантираме, че този кредит няма  да се превърне в бреме за вас или да "изпразни" портфейла ви до нула, защото предложенията ни за Коледа наистина си заслужават - до 23.12.2017 отпускаме с минус 30%  празнично намаление от разходите за кредити "до заплата" и "на вноски" и Безлихвен кредит до 15 дни за суми до 500лв.

Няма значение дали искате заем от 50лв или 1800лв – предложенията ни са актуални за всички работещи на постоянен или временен трудов договор. Достатъчно е само да се регистрирате на сайта ни: www.minizaem.bg

И тъй като за нас думите "пари" или бързи кредити не са мръсни думи, е важно да знаете, че бихме разгледали молбата ви за кредит с индивидуално отношение и ще се отнесем с разбиране спрямо възможностите на всеки от вас.  Като обратна връзка от вас очакваме единствено отговорност, лоялна позиция и истински предизвиканата ви коледна усмивка.

Бъдете дръзки и разберете какво искате на Коледа тази година. Ние ще сме насреща, за да отговорим на желанията ви.