fallback

Пролетта вече ни се усмихва и слънцето ни изкушава да започнем с плановете за пътувания и почивки далеч от шумния град и далеч от рутината на ежедневието. Други от нас се замислят за дълго отлагания ремонт или освежаване на дома.

Да бъдем далеч от вкъщи, обаче, често е свързано с редица притеснения, така както и да пуснем непознати майстори в жилището си. В такива ситуации сигурност би ни дала имуществената застраховка.

Застрахователна компания "УНИКА" АД предлага отличен вариант с комбинираната полица "У дома & Щастлив". Водещо предимство в тази застраховка е възможността да ползваш денонощна помощ при аварийна ситуация. Услугата "Домашен асистанс" стартира като клауза към полицата от началото на този месец. В случай на счупен прозорец от изненадваща буря или неволно попаднала топка, загубени или откраднати ключове, или проблем с канализацията, може да получиш съдействие, без значение от часа. Услугата включва организиране на посещение на застрахования обект и спешен ремонт от страна на съответен специалист, нает от застрахователя. В този случай "УНИКА" АД директно покрива разхода по ремонтните дейности до заложените в полицата лимити, така както е при доверените сервизи по каско-застраховки. Същевременно, домашният асистанс дава възможност и за временно настаняване на застрахованите, ако това е наложително.

При сключване на самата имуществена застраховка се предлага освен защита на движимото и недвижимо имущество в дома, да бъде добавена и "Обща гражданска отговорност", която да покрие щетите на наводнения съсед, както и „Злополука“, която покрива рисковете „смърт“ и „трайна загуба на трудоспособност“ от злополука за всички лица, регистрирани на адреса на жилището.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback