fallback

Gebrüder Weiss увеличава присъствието си в Турция и открива нов офис в Измир. Офисът в Югозападна Турция допълва съществуващия филиал в Истанбул в сферата на въздушния и морския транспорт. Разположен стратегически, в близост до бизнес зоната Байракли, Gebrüder Weiss  предлага на своите клиенти от Южноегейския регион консултации и планиране в сферата на транспорта директно на място.

"Близостта до клиентите е от изключителна важност за развитието на бизнеса. Компаниите в региона отдават изключително голямо значение на местното присъствие и ангажираност“, твърди Воислав Йевтич, регионален ръководител на Air & Sea за Азия в Gebrüder Weiss.

Голям потенциал за растеж

С приблизително 4,1 милиона жители Измир е третият най-голям град в Турция. В него се намира второто най-голямо контейнерно пристанище в страната, след това в Истанбул. Тук са разположени повече от 4500 компании, осъществяващи износ и в този регион е съсредоточен 4,2 процента от общия внос на Турция.

"В частност, зоната за свободна търговия на юг от Измир  предлага на международните компании добре развита инфраструктура с оптимални връзки към пътната мрежа на страната и намиращите се наблизо летище и пристанища“, обосновава решението за новия филиал Авсар Дада, управител на Gebrüder Weiss Турция.

Международната транспортна и логистична компания има свое представителство в Истанбул още от началото на 2014 г. Екипът в турския мегаполис понастоящем се състои от 40 служители и се е наложил на пазара за услуги в сферите сухопътен транспорт, въздушен и морски транспорт, управление на проекти, както и мултимодални решения.

За Gebrüder Weiss

С около 6000 служители, 150 собствени филиала и годишен оборот от 1,28 милиарда евро по предварителни данни (2015 г.) Gebrüder Weiss се нарежда сред водещите транспортни и логистични фирми в Европа. Под шапката на Gebrüder Weiss Holding AG със седалище в Лаутерах (Австрия) компанията обединява, наред със своите основни бизнес подразделения сухопътен транспорт, въздушни и морски превози, както и логистика, също и редица високоспециализирани отраслови решения и дъщерни фирми, включващи логистичната консултация x|vise, tectraxx (браншов специалист за високотехнологични фирми), inet-logistics (софтуерни решения за транспортен мениджмънт TMS), dicall(комуникационни решения, проучване на пазара, обучение), Rail Cargo (железопътен транспорт) и колетната услуга на Gebrüder Weiss, партньор на австрийската DPD. Това обединяване дава възможност на концерна да реагира бързо и гъвкаво на потребностите на клиентите. С множество екологични, икономически и социални мерки днес семейната фирма с над 500-годишна история в транспортното дело се счита за пионер по отношение на устойчивото предприемачество.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback