fallback

Пет двойки, любители на гръцките бит и култура, ще имат възможността да участват в томбола за летни почивки в родината на узото. Инициативата е на Ouzo Paralia, което ще пренесе българина в едно запомнящо се изживяване на брега на морето в земите на елините. Всеки, който закупи любимата си автентична анасонова напитка през месеците юли и август, ще открие на етикета код за спечелването на над 750 атрактивни награди. Сред тях са 500 плажни комплекта; 250 табли за игра и 5 почивки за двама в Гърция.

Кодовете за играта се регистрират в сайта на кампанията www.ouzoparalia.gr от Facebook профила на участника. Печелившите на предметните награди стават ясни веднага след въвеждането на шестте цифри във формата за регистрация, а щастливците, които ще почиват в чужбина, ще бъдат изтеглени чрез жребий на 15 и 29 юли, на 12 и 26 август, и на 8 септември 2016 г.
 
„Това лято решихме да пренесем не само вкуса на Гърция в България за любителите му чрез узото, което предлагаме, но и да дадем възможност на българите да изживеят емоциите и традициите на гръцката си съседка на брега на морето в земите на елините”, коментират представители на Ouzo Paralia. „Ето защо ще се радваме да бъдем топли домакини на почитателите на нашето узо, като им предложим едно незабравимо изживяване, изцяло на наши разноски”, споделят още те.
 
Ouzo Paralia се произвежда в The Distillers Union of Kavala – дестилерия, съществуваща от 1969 г., наследник на още по-стара фабрика, основана през 1922 г. от 18 експерти в областта на анасоновите напитки. Узото е наследник на старите гръцки традиции и високи стандарти за качествено изживяване и стил. Днес то се  е превърнало в тренди питие, което пресъздава част от уникалния, модерен гръцки начин на живот. Името му идва от думата “Παραλία” (плаж), откъдето е и концепцията на марката за горещите, леко мързеливи летни дни, прекарани с приятелите или семейството на брега на морето - далеч от стреса и забързания ритъм на града.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback