fallback

На 2-ри август лятното турне на Веселин Маринов акостира с безплатен концерт в Созопол, а на 5-и - в Бургас. Събитията се осъществяват с подкрепата на вината на Villa Yambol.

За четиринадесета поредна година изпълнителят организира лятно турне по морето. То започна на 24 юли и обхваща 12 курорти – от Каварна на север до Приморско на юг, като включва и големите летни театри във Варна (30 юли) и Бургас (5 август).

Турнето тази година носи името на една от любимите песни на Веселин Маринов – „Предпоследна глътка лято“. Той винаги е споделял колко много обича летните концерти, защото хората тогава са такива, каквито му се иска да бъдат през цялата година – усмихнати и без мисли за утрешния ден, за училището на децата и за вноската по кредита.

Веселин Маринов е подбрал репертоара си за турнето така, че публиката да пее с него през по-голямата част от концертите, докато звучат популярните му и обичани песни.

С певеца пътуват шест балерини и голям технически персонал, тъй като шоуто е съпътствано от специално осветление, звук на световно ниво и ефектна видеостена.

На концертите в Созопол и в Бургас, гостите ще могат да опитат белите и розе вината с марката Villa Yambol, които спечелиха няколко отличия в последите големи винени конкурси.

Розето на Villa Yambol е с отличие на 22-то издание на най-големия европейски винен конкурс Concours Mondial de Bruxelles и бе оценено и на Mondial du Rosé в Кан.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback