Снимка: Outnow.ch
fallback

Az-jenata.bg стартира нова рубрика "Какво те мъчи в любовта?", в която читателите ни са главните действащи лица. Вие задавате въпросите, а лайф коуч Ева Кулева ви отговаря на страниците на сайта ни.

Получихме много запитвания, но няма как да публикуваме всички накуп, затова започваме с този въпрос на читателката Т. П.: "В момента дилемата, която не ми дава мира е, как да направя избор между двама човека. В един момент се оказах с предложение за сериозни взаимоотношения от хора, с които ми е много приятно да споделям, получавам разбиране и безкрайно уважение. Много ми е трудно да направя избор".

Ева Кулева: Прави ми впечатление, че използваш думите "двама човека" и "хора", като вероятно имаш предвид мъже. Говориш за споделяне, разбиране и уважение, но не споменаваш дали има привличане. Един от основните принципи при избора на партньор е да балансираме разума и чувствата. Да се уверим, че се чувстваме привлечени към другия на физическо и емоционално ниво и същевременно, че той притежава качествата, ценностите, интересите и другите важни за нас характеристики.

На твое място бих си задала следните въпроси: Кой от двамата мъже ме привлича по-силно? Кой от двамата се доближава повече до профила на моя идеален партньор?

Ако не си описала своя идеален партньор, можеш да го направиш с помощта на долните видеа:

Защо е важно да опишеш своя идеален партньор и как да го направиш:

1-ва част:

2-ра част:

Ако след като направиш това, все още се колебаеш, ти препоръчвам да продължиш да излизаш и с двамата, докато ги опознаеш достатъчно, за да можеш да вземеш решение. Разбира се, на твое място не бих преминала към интимни взаимоотношения, преди да взема решението.

Задайте своите въпроси към лайф коуч Ева Кулева тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

гост

преди 8 години

Избери третия! Тъпотии!

16

fuckitall

преди 8 години

*** долни с вонящи задни частиno love , no trust no weakness anymore _)_

15

Анонимен

преди 8 години

"Излизам с двама кого да избера?"Kaкво по дяволите се е случило с този народ?!?!?!Излизаш с двама и се чудиш кого да избереш? Каква наглост!!!Ако излизаш с двама, значи си най-обикновена к**ва! Реално не заслужаваш нито един от двамата, освен ако и той не е същата стока като теб!Значи отговора е - разбери кой е слабохарактерния нестойностен човек и се вземете с него.

fallback