Аслъ Акяваш Снимка: Анадолу Медицински Център
fallback

Все повече българи предприемат лечение в Анадолу Медицински Център, защото разполага с модерна апаратура за точна диагностика и лечение, съвременни и персонализирани методи и подходи на лечение, висококвалифицирани лекари и специалисти, широк спектър и световно качество на услугите под един покрив. Сътрудничеството с института Джон Хопкинс Медицин САЩ е друг основен фактор, който показва, че Анадолу е надеждна институция, която следва световните стандарти за качество.

Много българи отправят призиви за дарения за лечение. За непосилните за българите суми от 50-100 000 евро за лечение на левкемия разговаряме с Аслъ Акяваш, директор на отдел Международни услуги в Анадолу Медицински Център: "Факт е, че при хематологичната онкология разходите за лечение са по-високи в сравнение с другите онкологични заболявания. Цената за трансплантация на костен мозък се определя в зависимост от вида й - основно зависи от това кой е донор (самият пациент, член на семейството или трети човек). Лечението изисква и дълъг дневен престой в специално изолирана среда, което означава по-високи разходи.  В сравнение с някои европейски страни, разходите за лечение на злокачествени хематологични заболявания при нас са двойно по-ниски. В повечето страни (вкл. Турция) трансплантацията на костен мозък е обвързана със системата на здравно осигуряване. По принцип ценообразуването на всяко лечение зависи от конкретния случай. Подхождаме с разбиране към всеки пациент и при възможност предлагаме извънболнично лечение, с периодични пътувания за процедури, както правят доста българи."

Анадолу Медицински Център разполага с два офиса в България.

"На всяко запитване се обръща специално внимание. На пациента се предоставя безплатно второ медицинско мнение и разчет на разходите за лечение и престой. Всичко това правим в изключително кратки срокове, по-бързо от клиниките в други страни. Ние се стремим да предлагаме най-модерната и основана на доказателства медицинска помощ. Надяваме се да продължим да помагаме и да подкрепяме българските пациенти в моментите на нужда".

За повече информация посетете www.anadolumedicalcenter.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback