Г-н Георги Атанасов, изпълнителен директор на "Юнион Ивкони". Снимка: "Юнион Ивкони"
fallback

Възможност за закупуване на онлайн билети, предплатени карти за пътуване с отстъпка от 50%, талони за безплатна консумация са само част от новите предложения на лидера в транспорта у нас.

"Юнион Ивкони" предлага пътуване в чужбина на изключително ниски промоционални цени: пътуване до Германия на цени от 21 евро; до Гърция на цени от 6 евро, до Испания на цени от 28 евро и още 6 страни с над 150 града.

Същите промоции важат и за пътуване в страната – пътуване до Варна от 9 лв., до Русе от  7 лв., Слънчев бряг и Китен на цени от 11 лв. и още над 100 града в България.

"Юнион Ивкони" улеснява своите клиенти като им дава възможност и за закупуване на билети онлайн с 20 % отстъпка.
Пътниците вече могат да се възползват от предплатени карти за пътуване с отстъпка -50% от редовната цена на билета. Предлагат се тримесечни, шестмесечни и годишни такива и предизвикаха голям интерес у хората, които пътуват често в страната и чужбина.

Освен удобството да се ползва безплатен интернет в автобусите, на разположение е и автобусният бар, от който могат да се закупят различни храни и напитки. Същите могат да се получат и срещу талон за безплатна консумация, който всеки клиент получава при закупуване на билет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback